facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Judith Hondenfokker

"Hallo, ik ben Judith. Ik ben fokker van Chihuahua's, Franse Bulldogs en Chinese Naakthondjes. Alle puppytjes worden met veel liefde grootgebracht. Elke pup wordt hier opgevoed tot een heel sociaal wezentje. Ze zijn zindelijk gemaakt en heel gezond. Ze worden gechipt en ingeënt en mogen pas het nestje verlaten als ze heel goed eten en oud genoeg zijn. Ik blijf de mensen en hun puppytjes altijd opvolgen en bij problemen sta ik altijd klaar 24/7. Natuurlijk geef ik ook graag advies in verband met de opvoeding, gezondheid, enz van het pupje! Je mag altijd vrijblijvend komen kijken, ik deel graag mijn passie met anderen."
Adres: Kouterweg 2 , Heffen 2801, BE
Telefoonnummer: 0479 59 37 17
Stad: Heffen
Route: Kouterweg 2
Postcode: 2801



op zoek naar gerelateerd: Hondenkennel pups, Goede hondenfokkers België, Belgische hondenfokkers, Kennel Hoogstraten, Hondenkennel Antwerpen, Hondenkennel Happy Doggy, Franse Bulldog pups west vlaanderen, Beige Franse Bulldog
Recensies
Super lief hondje van Judith geadopteerd, alleen heeft deze allerlei mankementen,… Judith hierover gecontacteerd en geen antwoord gekregen. Niet tevreden, hond van €2500 met allerlei lasten die voor het beestje heel vervelend zijn.
Ongelooflijke lieve vrouw die leeft voor haar hondjes. Een liefdevollere omgeving om als puppy op te groeien is er niet.
Hele lieve toffe madam die heel goed voor haar diertjes zorgt klein en groot
Vriendelijk, veel uitleg, super mooie pups die allen in huis leven. Judith haar leven draait rond hondjes en dat merk je.
Topper op alle gebied, verzorging van hondjes kan niet beter.
Super lieve en talentvolle dame Hondjes leven daar als God in Frankrijk
Top madam die de honden met veel liefde opvoed en verwend
Leuke plek met mooie hondjes en een aardige eigenares
Onze Franse Bulldog is niet alleen een van de mooiste die ik ooit heb gezien, hij is ook kerngezond en heeft geen ademhalingsproblemen. Judith voedt haar honden op met niets dan liefde. Onze Frenchie is erg sociaal en niet snel bang, dankzij Judith's werk met de pups. Ze is haar prijs waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid