facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JPR Belgium Indoorkarting

JPR Belgium Indoorkarting

Info

In 1995 ontstond het idee om samen een indoorkarting te openen in België. Zo werd JPR-Belgium geboren. In 2007 werd de zaak overgelaten aan Bert Kesteleyn.



"JPR Belgium Indoorkarting is uw ideale partner voor het organiseren van bedrijfsevents, races voor groepen, feesten voor onze kids. Wij beschikken over vergaderzalen, professionele audio en video installaties. Catering kan voorzien worden voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer info kan u terecht op 03 765 99 85 of [email protected]"
Adres: Europark Noord 29, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037659985
Stad: Sint-Niklaas
Route: Europark Noord 29
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: europark noord 29 9100 sint-niklaas, JPR KARTING - SINT-NIKLAAS openingsuren, Karting Antwerpen, Elektrische Karting belgie, Karting lokeren, Indoor karting Antwerpen, Karting Eeklo, Karten
Recensies
Goede karts en goede circuit. Jammer van onprofessioneel, onbehulpzaam en niet bepaald vriendelijk personeel. Een van de personeelsleden heeft besloten om even te flexen en 5 rondjes mee te rijden om zo op het eerste plaats te komen. Leuk is het niet om met een groep vrienden te rijden en dan een medewerker op het eerste plaats te zien verschijnen op de rankinger was enkel onze groep op de circuit tijdens 1ste ronde.
De kale man begon te schreeuwen tegen klanten, omdat hij en zijn collega zelf niet goed aan het opletten waren.. er werd niet gevlagd en ook reden de eigenaren/werknemers zelf rond zonder helm... hele rare bedoeling, zo ben ik het niet gewend hier, laatste keer dat we hier komen. Ik raad iedereen aan om een andere kartbaan uit te zoeken want deze mannen zijn totaal niet klantvriendelijk of professioneel
HUUUUUUUULP! Ik ben verpletterd door de Max Verstappen cutout in de lobby! Ik ken het Nederlands volkslied vanbuiten, doe het ophouden!
Kids carting op zondag voormiddag is echt top. Zeer goede begeleiding voor de kinderen die dit de 1ste keer doen. 4 x een sessie kunnen rijden, telkens met vooraf deskundige uitleg. Dikke duim voor de begeleiders die alles goed uitleggen en opvolgen. Een aanrader!!!
Onlangs een race gedaan als een team event van het werk. Het werd heel goed georganiseerd en was een top circuit voldoende ruimte om in te halen en bochten volgen elkaar perfect op.
The place to be voor een gezellig avondje karten! Zowel voor oud en jong, ervaren en niet-ervaren karters. Best op voorhand reserveren om zeker te zijn van een plekje. De maandelijkse races zijn ook goed georganiseerd!
Super leuke avond gehad, goed georganiseerd en professioneel team! Thanks en tot volgend jaar!
Het nieuwe circuit is leuk maar de karts zijn een beetje out-of-date. Elektrisch zou leuker zijn.
Toffe indeling en een leuk circuit om stoom af te blazen, buiten paar zaken. Introductie was een beetje onduidelijk maar de vlaggen zijn duidelijk dus we snapten het, keuze helmen is goe al zijn deze niet in de beste staat, wat te begrijpen is na zoveel gebruik. Het slot bij mijn helm leek me kapot, vond ik persoonlijk niet erg dus zette we de kwalificatie in. Na een 2de pole position te hebben gepakt komt de begeleider vrij gefrustreerd naar mij “jij achteraan als straf helm niet vast!” Ik vond deze reactie nogal frappant want als het dan zo belangrijk is controleer dit dat fysiek aan de start en dan kon dit uitgelegd worden uitleg niet het sterkste punt. Oke na ongenoegen achteraan gaan staan. Wanneer een kennis me vraagt waarom ik achteraan sta uit ik gefrustreerd “omdat het foking helmslot niet vast zat” komt na deze uitspraak een van de begeleiders met borst vooruit mij uitmaken. En dat vond ik het kantelpunt van de leuke ervaring dit was niet nodig punt 1 en als je mensen op hun plaats wil zetten zie dan dat je zelf ingedekt bent. Zeer onprofessioneel en niet voor reden vatbaar. Als hier normaal op wordt gereageerd zoals je normaal met KLANTEN doet had dit een toffe ervaring gebleven.
Mijn kids hebben vandaag deelgenomen aan de kids training op zondag. Zeer professioneel onthaald en begeleid door meerdere coaches. Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid