facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JPB Matériaux

JPB Matériaux

Info

JPB MATERIAUX :: Votre spécialiste en Outillage - Peinture - Carrelage - Brico - Matériaux
Tout pour les pros et les particuliers



"Votre magasin BigMat JPBMAT, situé à Sainte-Ode, vous propose un large choix de produits pour la construction et la rénovation. Il est accessible tant aux professionnels qu’aux particuliers. Au-delà des produits lourds, BigMat JPBMAT offre également un vaste éventail de produits de finitions comme le parquet, la peinture, le sanitaire et l’outillage. BigMat JPBMAT, c’est un magasin pour tous vos travaux en gros-œuvre, toiture, isolation, plafonnage, bois, menuiserie intérieure, carrelage, sanitaire, aménagement extérieur et bricolage. Nous vous livrons également sur chantier. N’hésitez pas à faire appel à un de nos conseillers professionnels. Contactez-nous ou rendez-nous visite sur notre site."
Adres: Rue de la Vallée de l'Ourthe 140, 6680 Sainte-Ode
Telefoonnummer: 061 68 88 44
eb.xuairetam-bpj@ofni
Stad: Sainte-Ode
Route: Rue de la Vallée de l'Ourthe 140
Postcode: 6680


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Www BigMat be catalogue, BigMat belgie, Bati c, Allmat
Recensies
Medewerker van magazijn behandeld chauffeur als hond schandalige
Vele bouwmaterialen te koop.
Topservice en geweldige studenten.
De service staat bovenaan, de prijzen zijn niet hoog. We worden relatief snel bediend in vergelijking met sommige concurrenten in het veld.
Laad snel. Er is een toilet en gratis koffie. Voor het laden zijn vloermatten en 15 riemen nodig. En allemaal bijzonder Lap
We wilden een bestelling plaatsen, maar de man die daar hinkt en die daar werkt, is misschien totaal gehandicapt? Hij noteerde maar 1 ding op zijn blad met 5 bestelitems, waarschijnlijk schreef hij de e-mail verkeerd op, kortom 1 maand later nog steeds niets, aan de andere kant had hij haast om voor zijn maatje te zorgen na ons in de rij , dit soort slecht gedrag haalt de winkelquote goed naar beneden! Heb mensen die BEVOEGD zijn en LUISTEREN en niet in de modus Kan me niet schelen.... Je hebt een klant verloren die mond-tot-mondreclame doet, het is een geschenk om mensen voor idioten te houden, hier is de terugkeer van het stokje.
Uitstekende service, zeer vriendelijk personeel en goed advies.
Een dienst die luistert en op mensenmaat is! Scherpe prijzen omdat de dienst na verkoop er is!
Een team tot uw dienst. Een welkom aan de top. Echte professionals. Dankzij hen.
Onberispelijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid