facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jowi Reizen BVBA

Info

Reisbureau met persoonlijke service !



"Reisbureau met een persoonlijke service"
Adres: Prins Albertlaan 29, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 003211673273
Stad: Sint-Truiden
Route: Prins Albertlaan 29
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30

Recensies
Fantastische service, wij hebben een droomvakantie kunnen realiseren op 2dagen dankzij Carina, voor een zeer goedkope prijs. ongelooflijk . Al zo blij en we moeten nog vertrekken volgende week ondertussen een fantastische vakantie gehad in Kusadasi hotel fanrasia de luxe
Kristl is een echte professional. Ten alle tijden beschikbaar voor klanten en altijd met een glimlach :.
Super vriendelijke mensen, super veel moeite voor ons gedaan! Zeker altijd overwegen om een vakantie te boeken! Door hun ook een prachtig hotel gevonden!
Zeer vriendelijk professioneel en betrouwbaar reisbureau. Je kan er altijd op rekenen wat je niet altijd kunt zeggen als je rechtstreeks op internet boekt. Natuurlijk betaal je wat commissie maar dat is nog altijd goedkoper dan als je iets voorkrijgt met een internetboeking.
Steeds tevreden van de service. Prijzen zijn zeer competitief, zelfs met de online prijzen als je deze wat bespreekt. Vorig jaar moeten gebruik maken van de annulatieverzekering. Deze werd volledig door hun correct afgehandeld.
Hulpvaardig, klantvriendelijk en kennen elke regio om advies te geven, aangepast aan elke klant ! Vorig jaar via hen een échte charmevakantie geboekt. Heel tevreden, keren zeker terug!
Willen je zomaar wat opdringen, ondanks mijn duidelijke instructies en wensen. En dan krijg je nadien nog een grote klep op deze beoordeling ook. Men zegge het voort, net zoals ik!
Schitterende service en veel beroepservaring , een dikke 10 op 10
Zeer arrogant en vertelt onjuistheden. Niet mijn stijl !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid