facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jova Technics

Jova Technics

Info

Optimale klimaatoplossingen op uw maat!

Geschiedenis

AIRCO
Optimale klimaatoplossingen…

Een beter werk- en leefklimaat begint bij een prettige temperatuur, maar er zijn meer factoren van belang. Gebruiksgemak, geluidsniveau, vormgeving en energieverbruik zijn zeer bepalend om een goede keus te maken voor een optimale airconditioning/klimaatoplossing. De systemen van Jovatechnics zijn gebruiksvriendelijk, fluisterstil en eigentijds vormgegeven.

Jovatechnics biedt een uitgebreide reeks professionele klimaatsystemen voor elke situatie en locatie. Zo zijn er eenvoudige airconditioningsystemen voor het MKB, maar ook complete klimaatbeheersingsinstallaties voor kantoren, hotels, leisure & welness, musea, retail, zorg, overheid, scholen, industrie en tuinbouw!


WARMTEPOMPEN
Verwarmen met de warmte uit lucht en aarde…

Jovatechnics is gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen voor het verwarmen van privé-woningen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen en industriële gebouwen voor KMO's. De warmtepompen geplaatst door Jovatechnics dragen het kwaliteitslabel voor warmtepompen, uw garantie voor topkwaliteit.
De grootste troeven van de warmtepomp zijn het hoog rendement (tot 40 à 50% besparing op uw verwarmingskosten), de milieuvriendelijkheid en het feit dat er bijna geen onderhoud nodig is.


VENTILATIE
Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor iedereen…

Er zijn drie goede redenen om voldoende te ventileren:
(1) Mensen gebruiken zuurstof en ademen koolstofdioxide en waterdamp uit. Onvoldoende zuurstoftoevoer maakt lucht muf. Voldoende aanvoer van zuurstof door te ventileren is belangrijk voor de gezondheid van mens en huisdier. Het bevordert ook de goede werking van verbrandingstoestellen en verlaagt de kans op CO-vergiftiging door die toestellen.
(2) Elk gezin produceert per dag 10 à 20 liter woonvocht door te koken, te wassen, te douchen ...Door te ventileren en de vervuilde lucht af te voeren vermindert de kans op geuren, allergieën en wordt condensatie en schimmelvorming op de muren vermeden.
(3) Hinderlijke of schadelijke stoffen die in de woning vrijkomen, krijgen door ventilatie geen kans om daar te blijven en zich op te stapelen.
Neem gerust een kijkje op www.energiesparen.be voor verdere tips.

Vraag vrijblijvend om meer informatie of een offerte via [email protected] of op het nummer +32(0)486 933 539

Adres: Krommestraat 2a, 3600 Genk
Telefoonnummer: 0486933539
Stad: Genk
Route: Krommestraat 2a
Postcode: 3600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maurissen Maurissen 1 km De service was heel snel maar ik was teleurgesteld van de prijs 30€ voor 5 min.
Jg koeltechnieken Jg koeltechnieken 3 km Zeer correct en betrouwbaar persoon, levert zijn werk zoals het moet. Dank u.
Pure Air Pure Air 5 km Pure Air is een jonge en dynamische firma gespecialiseerd in het ontwerpen, producere...
Vandebosch verwarming & sanitair Vandebosch verwarming & sanitair 8 km Snelle service en bekwaame mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid