facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JOVA Construct |Pleisterwerken |Gyprocwerken |EPS & chape |Mortex |Binnendeuren

JOVA Construct |Pleisterwerken |Gyprocwerken |EPS & chape |Mortex |Binnendeuren
Adres: Vliegpleinweg 38, 3520 Zonhoven, België
Telefoonnummer: 0479 02 00 08
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zonhoven
Route: Vliegpleinweg
Huisnummer: 38
Postcode: 3520


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 09:00–20:00
zondag: 09:00–20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier Jamaer Atelier Jamaer 643 meter Dit jaar kozen we als teambuildingsactiviteit voor de dagworkshop lepelsnijden bij At...
Recensies
Werf lag iets te ver voor hun om een offerte te maken. Toch telefonisch goede uitleg ontvangen!
Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Jonathan en Joyce.nZe zijn eerst uitgebreid komen kijken in onze woning om nadien een correcte offerte op te maken, dus direct een persoonlijk contact.nDe communicatie is altijd heel vlot verlopen en ze zijn netjes op tijd begonnen aan de werken, zoals beloofd.nHet resultaat is tot in de perfectie afgewerkt. We zijn heel tevreden en raden ze dus bij iedereen aan. Bedankt voor de goede samenwerking, professionaliteit en vriendelijkheid!
Zeer tevreden van het werk van Jonathan en Joyce. We hadden meteen vertrouwen in hen door een eerste kennismaking met Jonathan bij ons thuis en de hulp van Joyce bij de leveranciers van deuren en venstertabletten. Ze denken goed mee in functie van het project en helpen constructief mee naar het zoeken van oplossingen om het totale project in elkaar te laten passen. En altijd fijn meegenomen, ze zijn super sympathiek. :
Zeer tevreden over! Zeer aangename mensen en super werk geleverd & altijd bereikbaar wanneer ik vragen had! Zeker aan te raden :
Joyce en Jo hebben ons vanaf het eerste gesprek een zeer goed gevoel gegeven. Geen offerte per mail, maar een uitgebreid gesprek om onze wensen door te spreken. Onze pleisterwerken zijn dan ook tot in de puntjes verzorgd. Én aan de prijs die we hadden afgesproken, dat gebeurt tegenwoordig niet meer veel!nDe service was top en zo ook hun vakmanschap. Onze deuren en plinten zullen we dan ook door JOVA laten doen.nnAl meermaals hebben we jullie aangeraden aan kameraden/kennissen, we horen en ervaren dan ook alleen maar positieve dingen over jullie! Dankjewel voor alle goede zorgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid