facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jour de Fête

Jour de Fête
Adres: Chau. de Bruxelles 410, 1410 Waterloo, België
Telefoonnummer: 02 315 45 89
Staat: Région Wallonne
District: Brabant Wallon
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles
Huisnummer: 410
Postcode: 1410


Openingstijden

maandag: 10:00–18:30
dinsdag: 10:00–18:30
woensdag: 10:00–18:30
donderdag: 10:00–18:30
vrijdag: 10:00–18:30
zaterdag: 10:00–18:30
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrakor Waterloo Centrakor Waterloo 2 km Ruime en overzichtelijke winkel om vlot met rolstoel door elke afdeling te rijden.Een...
Recensies
Mooie en magische plek. Je kunt daar van alles vinden! Zelfs waar we niet aan hadden gedacht! Vriendelijk personeel dat goed advies geeft. Kortom, ik raad het ten zeerste aan! Vergeet niet om gepersonaliseerde inscripties op je ballonnen te vragen met hun lijm- en glitterpen... gegarandeerd geweldig effect!
Een prachtige kostuumwinkel. Ik vond wat ik nodig had, maar voor iemand anders moest ik naar de Marcinelle-winkel, die veel groter is.nHet personeel is geweldig en gastvrij in beide winkels.
Winkel gesloten, ook al vermeldt het officiële winkelschema op de deur anders. Maandag open van 10.00 tot 18.30 uur maar de deur om 14.30 uur gesloten...?nIk ontmoette andere klanten die net zo gefrustreerd waren als ik door dit gebrek aan ernst of communicatie?!
Speelgoedwinkel waar een kind niet meer weet waar het heen moet. Let op de grote behulpzaamheid van de verkopers.
Ik ging daarheen om materiaal terug te brengen dat door vrienden was gehuurd. Mijn mening is dus beperkt.nOp het eerste gezicht, zonder rondgekeken te hebben in de winkel, lijkt deze goed gevuld. Ik werd zeer goed ontvangen door het personeel dat zeer professioneel was in hun relatie. Nu ik de plek ken, kom ik indien nodig terug.nZeer goede ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid