facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jour de Fête - Hornu

Jour de Fête - Hornu
Adres: Rue de Mons 280, 7301 Boussu, België
Telefoonnummer: 065 98 13 84
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Boussu
Route: Rue de Mons
Huisnummer: 280
Postcode: 7301


Openingstijden

maandag: 10:00–18:30
dinsdag: 10:00–18:30
woensdag: 10:00–18:30
donderdag: 10:00–18:30
vrijdag: 10:00–18:30
zaterdag: 10:00–18:30
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer gastvrije winkel waar we heel eerlijk en nauwkeurig worden geadviseerd!nBallonservice altijd bovenaan met actuele informatie!nnAngelique is echt super gastvrij, glimlachend, nauwkeurig en biedt kwaliteitsservice :! Ik bedank haar persoonlijk voor haar vriendelijkheid en beschikbaarheid!nnFijne dag, team!
De winkel die hij in de hoek miste is echt geweldig, een hele grote keuze voor meerdere werelden, Voor onze thema-vermomde avonden hoef je niet meer via internet te bestellen, de winkel is afdeling voor afdeling zeer overzichtelijk ingedeeld, daarnaast biedt het je Blaas gratis uw grote heliumballonnen op!nIk raad ten zeerste aan !
Ruime keuze voor alles wat decoratief is. De catastrofale manager lijkt in de problemen te zitten. Koop 6 pakjes identieke ballonnen met dezelfde referentie. Wanneer opgeblazen, heeft één pakje niet dezelfde vorm als de andere. Keer terug naar de winkel om te zien of er een fout is met het product, na 30 minuten wachten arriveert de manager eindelijk en stuurt ons letterlijk van streek met de mededeling dat het een leveranciersfout is, en keert vervolgens terug naar de winkel, geen oplossing, biedt niets aan.nAan de andere kant bood de zeer vriendelijke verkoopster meerdere keren haar excuses aan bij ons.
Alles en nog wat je maar kunt wensen voor een verjaardag of welk feestje dan ook! Geweldige heliumballonopties ook.
De keuze is groot, zelfs als we niet hebben gevonden wat we wilden. Daar staat tegenover dat het assortiment per thema vrij beperkt is en vooral de bediening totaal niet prettig is. Ook merkten we na het openen dat de envelop van de gekochte kaart verkleurd was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid