facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JouéClub Sprimont / Beaufays

JouéClub Sprimont / Beaufays

Info

Après 21 ans, JouéClub Poulseur déménage et devient JouéClub Sprimont / Beaufays

plus de 800m² rempli du bonheur des petits et des grands :D

Geschiedenis

Après 21 ans, JouéClub Poulseur déménage et devient JouéClub Sprimont / Beaufays

plus de 800m² rempli du bonheur des petits et des grands :D



"L'équipe du magasin JOUECLUB ! est à votre disposition pour vous aider à trouver "LE" jouet idéal pour faire plaisir aux petits et aux grands ! A très vite."
Adres: rue d'aywaille 42/8, 4140 Sprimont
Telefoonnummer: 043803464
Stad: Sprimont
Route: rue d'aywaille 42/8
Postcode: 4140


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: JouéClub Belgique, JouéClub catalogue Belgique, JouéClub Nandrin, JouéClub Florenville, JouéClub Gembloux, JouéClub Beauraing, JouéClub Couvin, JouéClub horaires
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autre chose Autre chose 5 km Ik zou nooit meer gaan, kleine handelaren laten leven ja natuurlijk ging ik al voor t...
Recensies
Ik ga gisteren, ik koop 2 op afstand bestuurbare auto's voor elk van de 2 jongens die ze vandaag uitpakken, een van de twee werkt niet video, dus ik ga direct naar de winkel om te ruilen. Maar ruilen is niet mogelijk, we sturen het ter reparatie naar mij om aan een van de twee uit te leggen dat hij later met zijn spel zal spelen. Ik vind het beschamend een aankoop van de dag ervoor en we gaan het repareren, dus ik zei wat ik ervan dacht en bleef zo ​​kalm mogelijk. het onverklaarbaar. je dacht dat ik een commercieel gebaar was gemaakt NEE. Ik vroeg niet eens om korting, een weigering zou de laatste druppel zijn geweest om me boos te maken, vooral omdat de nieuwe auto in mijn hand me naar de kassa leidde. Ik aarzelde om ermee naar buiten te gaan zonder ervoor te betalen, wat normaal zou hebben geleken voor mij en wat ik had moeten doen.
Winkel met een zeer ruime keuze.. alleen jammer dat ze actieprijzen tonen en aan de kassa te zien was de prijs gelijk gebleven. Een beetje teleurgesteld, want we denken dat we zaken doen en uiteindelijk betalen we de volle prijs. Black friday weekend zeg maar
Leuke winkel! Ruime keuze en een paar dingen die elders moeilijk te vinden zijn. . . . . Geen commentaar op het personeel omdat veel mensen en wij zien dat ze niet stoppen....
Grote keuze aan speelgoed in alle soorten. Heel erg aardig personeel. Aan de andere kant is de parkeerplaats vrij klein voor het aantal winkels, dus denk erover na om daarheen te gaan voor de opening en het weekend te vermijden.
Veel keuzes, Maar ik wil mijn zeer slechte gevoel over de ontvangst van klanten delen. Een oudere dame, erg dronken, weigert mijn voucher van € 10 te gebruiken, behalve dat deze nog geldig was en er geen details op de voucher staan. Waarom accepteer ik mijn voucher niet? Er was niets gespecificeerd op de voucher, ik specificeer! Ik ben altijd zeer slecht ontvangen door deze dame. Mevrouw lijkt te werken aan het hoofd van de klant.
De verkoopster of de manager is erg onaangenaam, luistert niet naar je..... erg autoritair.
Kleine speelgoedwinkel, maar met de kracht van een grote naam. Hierdoor kunt u bestellingen hebben voor bepaalde artikelen in de catalogus! Behulpzaam en attent personeel. Interessante modellensectie!
Hallo, Na ons bezoek aan uw JouéClub-winkel in Sprimont op vrijdag 5 november 2021, ben ik helemaal teleurgesteld! Laat het me uitleggen, ik ben al een tijdje klant van uw winkel, dus heb ik een klantenkaart gemaakt zoals aangeboden tijdens een van mijn bezoeken. Ik heb punten verzameld van mijn eerdere aankopen. En dus had ik tijdens mijn aankoop een waardebon van 10€. Vandaag, vrijdag 5 november, besluit ik deze waardebon van 10€ te gebruiken. Tijdens mijn check-out, een van de leden van de persoon, totaal onaangenaam en égrie to the point. Ik verneem dat mijn voucher alleen geldig is bij een aankoop van minimaal 50€, ik begrijp dat, het staat ook goed aangegeven op deze voucher die, ik geef toe, deze nog niet eerder had gelezen. Ik ben daarom gewoon van plan een extra artikel te kiezen om dit te gebruiken. Het is op dit moment dat deze vrouw, de verkoopster, ons vertelt dat het niet nodig is om een ​​extra artikel te nemen, dat deze bon sowieso niet geldig is op dit gekozen artikel. een Pokemon-doos Dus tot slot, ik heb het recht om mijn klantenkaart te gebruiken om Pokémon-items te kopen en dus punten te verzamelen om een ​​tegoedbon te krijgen, maar wanneer ik deze tegoedbon gebruik, is deze niet geldig? Vooral omdat op deze bon niet vermeld staat dat hij niet gebruikt kan worden op bepaalde artikelen in de winkel! Ik begrijp dit totale gebrek aan beleefdheid als winkelier niet. Nu heb ik een waardebon van 10€ die op 8 november 2021 niet meer geldig is. Dus ik leed onder het slechte humeur en het gebrek aan beleefdheid van deze verkoopster!
Een goed gesorteerde zaak waar de ontvangst prettig is met gedegen advies
Zeer ruime, lichte en magische speelgoedwinkel voor kinderen. De productkeuze is enorm, ook bordspellen. De receptie is erg vriendelijk. Prijzen zijn in lijn met speelgoedwinkels. Makkelijk parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid