facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joss à la broche

Joss à la broche

Info

Je vous propose des cochons et agneaux à la broche ainsi que des barbecues a domicile !
Je réalise également des hamburgers 100% Boeuf Irlandais pour vos évenements !
N'hésitez pas à me contacter pour toute question !



"Sandwicherie L’eau à la bouche.Changer votre façon de manger. Produits frais préparés tous les jours par notre chef.Et c’est aussi un service traiteur.Nous réalisons pour vous: Buffets de tapas, Buffets froid / chaud, entrées-plats-desserts Zakouski froid/chaud, plateaux réunions, Buffets sandwiches, pains surprise, et bien d’autres choses encore…Pour information visitez notre site."
Adres: Venelle de l'Octroi 2/4, 1300 Waver
Telefoonnummer: 32495991718
Stad: Wavre
Route: Venelle de l'Octroi 2/4
Postcode: 1300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JVR Cie Plombier/Chauffagiste JVR Cie Plombier/Chauffagiste 871 meter Plombier/Chauffagiste
AG Tech Chauffage AG Tech Chauffage 4 km Goed bezig, netjes.
Recensies
Heel lekker en immer sympathiek
Zeer goed adres op Waver. Ruime keuze aan belegde broodjes en salades om mee te nemen of ter plekke op te eten. Alles is vers en huisgemaakt, we waarderen het enorm, tegenwoordig is het niet gebruikelijk. Dank aan de chef voor de moeite. Als we in de buurt zijn, gaan we daarheen!Eten: 5/5
Zeer goede broodjes met zelfgemaakte bereidingen. We worden snel geholpen door vriendelijke mensen. De prijzen zijn meer dan correct, raad ik aan
Ik zou de ervaring niet hebben omdat ik een negatief advies kreeg over deze broodjeszaak. Een vriend werd geweigerd omdat hij ook een straatvoedselklant is. Dit is erg onprofessioneel van ze.
Een van de beste sandwiches die een vriend me heeft laten ontdekken. Heerlijk zacht en knapperig brood. Verse en kwaliteitsproducten "huis" bereid. Ik had een broodje kip met citroen en mandarijn besteld. . . heerlijk. Gastvrij en vriendelijk personeel. Ik beveel dit huis zonder aarzeling aan.
Ik ben net verhuisd naar Waver en woon tegenover de snackbar. Ik heb al twee of drie Amerikaanse broodjes gezocht in de club en niets te klagen. Zelfgemaakte Amerikaanse van zeer goede kwaliteit en zeer goed brood. Vriendelijk personeel en eigenaar. En ik zal met veel plezier terugkeren.
Zeer goede snack, kwaliteitsproducten!
Heerlijke broodjes! Een genot, ik zou zelfs zeggen een Pur... Van Eliz ;
Zeer goede klantrelatie, redelijke prijs maar heerlijke broodjes! De Chicago is geweldig!
Ik ga zelden naar Waver, maar als ik honger heb, eet ik hier mijn lunch. Ik heb de salades niet geprobeerd, maar de broodjes zijn uitstekend! Gemaakt met verse en kwalitatieve producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid