facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joseph Marien Stadion

Joseph Marien Stadion
Adres: Brusselsesteenweg 223, 1190 Vorst, België
Staat: Brussel
Stad: Vorst
Route: Brusselsesteenweg
Huisnummer: 223
Postcode: 1190


Recensies
Mijn bezoek aan het Joseph Mariën stadion was op 26-12-2022 voor de wedstrijd Union Saint-Gilloise - KV Oostende 3-0.nVoor een kaartje op de lange zijde op de staantribune betaalde ik 12,00.nEen bezoek aan het stadion is zeker aan te raden als je houdt van een stadion met veel staantribunes
Leuke omgeving, waar je in familiale sfeer van topprestaties kan genieten van een ‘echte ploeg’ ! Geen sterren, geen hooligans! Echt voetbalgenot zonder luxe!
Prachtig stadion met lekkere Italiaanse sfeer
Als je van voetbal stadions hou en de historische oudheid nog wilt meemaken moet je hier zeker geweest zijn. Wat een relaxed sfeer in en buiten het stadion.
Gezellig stadion vol sfeer en mooi voetbal en fantastische vriendelijke supporters. Enig nadeel is dat het moeilijk is om drinken te gaan halen als je in het midden van de zittribune zit vlak naast de eretribune aangezien de drankstandjes aan beide zijden naast deze tribune plaatsvinden en de tribune vrij smal is zonder echte doorgang naar deze zijkant. Verder ook maar 2 mensen die aan zo'n standje de bediening doen dus lange wachtrij. Maar toch een hele leuke belevenis voor mijn jongste zoon die vurige fan van Union is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid