facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Josan Kinderland

Josan Kinderland

Geschiedenis

binnenspeeltuin in ternat voor kinderen vanaf 1 jaar t/m 12 jaar.
€6,oo/kind betalen vanaf 2jaar.
Speciale formules voor grote groepen en scholen.
Openingsuren: woe-za-zon: 10.00-19.00
Schoolvakanties en feestdagen:10.00-19.00

Adres: Assesteenweg 398, 1741 Wambeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 025828400
Stad: Wambeek
Route: Assesteenweg 398
Postcode: 1741


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: 1741 Josan, Café Wambeek, Binnenspeeltuin Opwijk, Binnenspeeltuin Schepdaal, Binnenspeeltuin Dilbeek, Binnenspeeltuin Gooik, Josan biljart, Josan Ternat snooker
Recensies
Mooie, eenvoudige, kleinschalige binnenspeeltuin waar de kindjes zich goed hebben geamuseerd. Deze vonden ons ook goed terug wat wel een pluspunt is. Vlotte bediening en vriendelijk personeel.
Eerste ervaring met een kinderspeeltuin en heel tevreden! Zeer vriendelijk personeel ook.
Personeel zeer onbeleefd, we komen hier nooit meer terug. Ondanks dat we hier heel veel geld hebben uitgegeven, hebben ze ons slecht laten voelen en werden we met weinig respect behandeld.
Slechte service, je mag geen chips en snoep meebrengen voor een verjaardagsfeestje
Superleuk voor de kinderen, zeker bij wat minder weer... Beetje luidruchtig in de hal, maar dat is de logica zelve als de kinderen het overal uitschreeuwen van plezier...
Bedankt voor de aangename ervaring! Mijn dochters en hun vriendjes hebben er enorm van genoten. Als de kinderen blij zijn, dan is de mama dat ook :- Bedankt Sandra en zeker dikke pluim voor jouw personeel!
mooie plek maar heel erg vies. overal stof en vuil, ook op plekken waar kinderen spelen. het is moeilijk voor mij te geloven dat de kinderspeelplaats ooit wordt schoongemaakt. gelukkig is het toilet in ieder geval schoon.
Voor elk wat wils Zalig uitbaters
Goed, wat lawaaierig, er mag wat meer geluidsdempend materiaal in het interieur gebruikt worden zoals gordijnen, wandbekleding, het plafond alleen lijkt onvoldoende... Als ouder en grootouder kom je halfdoof buiten, ocharme het personeel ! Maar over 't algemeen is het leuk !
Zeer goed onthaal alleen zijn de speeltoestellen nogal afgeleefs en lag er hier en daar grondig gerenoveerd worden bvb de soinnenweb zijn er elastueken kapit en de hoes eraf. Het ballenbad teld amper ballen de schuifaf is versleten en de speeltoestellen zijnvuil er mag zeker en vast eens met detol gekuis worden en let een propere vod. De bedueng us goed maar dit lag wel eens met een glimlach gebeuren soms heb je jet gevoel dat ze er tegen hun goesting zijn Het eten zelf is van pivere kwaliteit oannenkoeken komen uit een pakske van den aldi tzelfde voor de frietjes bij den turk zen ze beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid