facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jos Put - Financieel en verzekeringsadvies

Jos Put - Financieel en verzekeringsadvies

Info

U kunt bij ons terecht voor alle gangbare verzekeringen.
Omdat wij werken met de sterkst mogelijke pakketten kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies, tegen de laagste premies en beste voorwaarden.
Ook bij schade staat u er niet alleen voor.

Adres: Ringlaan 34 bus 1, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: +3211537632
Stad: Zolder
Route: Ringlaan 34 bus 1
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zakenkantoor Husson Zakenkantoor Husson 2 km Auto verzekering aangesloten vriendelijke medewerkers behulpzaam altijd het beste opl...
Zakenkantoor Truyens Zakenkantoor Truyens 3 km Zeer onvriendelijk aan de telefoon, en je word niet geholpen als er een probleem is.
Recensies
Ronduit slechte dienstverlening bij een ongeval waarbij onze grote auto met trekhaak onnodig lang geïmmobiliseerd bleef door een trage communicatie met expert J&V en met mij als klant. Dit in een voor mij extreem drukke periode. Ondanks de vele noodsignalen die ze kregen, kreeg ik geen begrip, geen hulp op maat, alleen afstandelijk 'niet onze schuld', van mijn Baloise-makelaar, van het hoofdkantoor van Baloise en ook van Group BBE Klachtenbeheer.
Top gasten en professioneel behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid