facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joséphine Kampenhout

Joséphine Kampenhout

Info

Multibrand shop for women
Clothes, shoes, accessories

Adres: Haachtsesteenweg 116/2, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 0477504913
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 116/2
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
modemakers modemakers 5 km Goede merken winkel. Daar vind je wel iets
Miss Velours Fashion Store Miss Velours Fashion Store 5 km Zeer vriendelijk personeel, altijd even behulpzaam. Houden zich ook aan de corona maa...
Recensies
super leuke winkel. Prachtige dames kleding. Ik heb deze week voor 400€ gekocht. Erika heeft mij zeer goed advies gegeven. Ook als iets mij niet stond zei ze dit oprecht. Ik heb een kleedje gekocht voor kerstmis bestaande uit gerecyleerde plastieke flessen, geweldig! Hier kom ik zeker terug.
Mooie winkel, smaakvol ingericht en top service
Super vriendelijk ontvangen en ook om eens rond te kijken ben je heel erg welkom! Mooie en kwalitatieve kledij, daar betaal je voor maar het is het sparen ervoor waard.
Heel vriendelijke bediening met kennis van zaken. En vooral, een héél contente madam :-. Zeker en vast de moeite om binnen te springen!
Heel vriendelijk en behulpzaam met een mooie collectie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid