facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jos Eerdekens Betonvloeren

Jos Eerdekens Betonvloeren

Geschiedenis

NV Eerdekens Jos is constructeur van kwalitatief hoogstaande, betonnen industrievloeren voor diverse toepassingen. De firma bestaat intussen 40 jaar en groeide uit van een eenmanszaak tot een bloeiende KMO.



"Jos Eerdekens Betonvloeren, gelegen te Oudsbergen, is een familiaal bedrijf met meer dan 40 jaar expertise. Het bedrijf werd opgericht door Jos Eerdekens en is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het uitvoeren en de renovatie van hoogkwalitatieve industriële betonvloeren. In 2017 namen Ethel en Christel Eerdekens het bedrijf over van hun vader Jos. Zij zetten nu het werk van hun vader met evenveel passie verder."
Adres: Industrieweg-Noord 1195, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +3289856566
Stad: Opglabbeek
Route: Industrieweg-Noord 1195
Postcode: 3660


Recensies
Fantastisch mooi resultaat. Professioneel bedrijf met eerlijk en doordacht advies.Service: Vloeren installeren
Vrouwen aan de top in de bouwsector van Limburg. geëngageerd, gemotiveerd, gedreven en met passie zorgen ze voor elke beton-oplossing !
Tof bedrijf met veel expertieze. Fijne medewerkers met gepast advies
Fijn bedrijf om mee samen te werken!
Heel veel volk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid