facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jonkman R.

Jonkman R.
Adres: Kruisstraat 27 , Overmere 9290, BE
Telefoonnummer: 09 367 75 33
Stad: Overmere
Route: Kruisstraat 27
Postcode: 9290


Recensies
Vandaag een Palingmenu gevraagd à 45/pp. Menu bestaat uit scampi's in currysaus, paling naar keuze en als dessert Irish Coffee of dame blanche. Na 45 min wachten wordt onmiddellijk het hoofdgerecht opgediend. Fout van keuken of zaal?, maar men was vergeten het gevraagde voorgerecht te serveren. Als dessert vragen we een dame blanche en i.p.v. Irish Coffee een gewone koffie. Bij de afrekening vragen we of het niet mogelijk is om het prijsverschil tussen Irish en gewone koffie te compenseren. Zeer onbeleefd worden we er op gewezen dat het onze fout was dat er geen voorgerecht kwam. Wij hadden het slecht besteld en er was al een aanpassing moeten gebeuren in de kassa hierdoor. Een compensatie voor de lagere prijs van de koffie kan ook niet, want we hadden maar "à la carte" moeten bestellen. We maken hier verder geen probleem over maar de bazin gaat er ook haar man bij halen die op een nog onbeleefdere manier ons te woord staat. We antwoorden dat we dit noteren en er in de toekomst rekening zullen mee houden: hier zien ze ons nooit meer terug. Antwoord van de bazin: "ga je ons nog een beetje bedreigen ook?" We klagen niet over prijs en kwaliteit van het genuttigde, maar klantvriendelijkheid kent men daar absoluut niet. Geen aanrader.
Heel goed, hier kan het restaurant het Zoetermeer zelfs niet aan tippen!!
Heel lekkere mosselen, paling gegeten gezellig en super lekker
Ik dronk hier enkel koffie maar werd toch vriendelijk onthaald. Zoiets apprecieer ik echt.
Zeer lekkere mossel3n maar nogal duur: 30€ de man vind ik van het goede te veel
Altyd dik in orde vlugge bediening vriendelijk en heeeeel lekkere gerechten top!!!!!
Zeer slechte service
Lekkere mosselen!
Na verschillende bezoeken zonder problemen, dit keer de horror. De mosselen waren helemaal niet in orde, maar de prijs was er wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid