facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jong ouderworden

Info

Gezondheid-Levens Coach & Docente Iriscopie-Naturopathie Body Mind Spirit

Geschiedenis

Over mij Jeannine en Jong ouderworden

Gezondheids-levens coach Body Mind Spirit & Docente Iriscopie-naturopathie

Ik toon jou de weg hoe je, ongeacht je verleden of leeftijd, je NU op een jonge, vitale en gezonde toekomst richt.

In het jaar 2016 dacht ik na 35 jaar praktijk en 62 levensjaren, het is tijd voor mijn pensioen!

Maar dit was zonder mijn innerlijk stemmetje gerekend. Nog veel te vroeg, al je kennis en ervaring zomaar aan de kant zetten? Nee hoor, start maar opnieuw om je kennis en levenservaringen in een andere vorm naar hulpzoekende mensen te brengen? JONGOUDERWORDEN was geboren.

Hulp is een van de woorden die bovenaan mijn belangrijk woordenlijstje staan.

Hulp omdat ik mezelf toestond geholpen te worden in moeilijke tijden.

Ik help mensen door mijn persoonlijke levens- en professionele ervaringen te combineren.

Uit eigen ervaring kan ik zeker putten. Ik heb een goed begrip en inzicht van wat je nodig hebt om jezelf te kunnen helen en kan je hierin begeleiden. Toen ik mijn persoonlijk transformatieproces begon in 1982 had ik reeds ettelijke traumatische ervaringen doorworsteld. Deze waren echter nog niet geheeld.

Daarom ging ik op zoek naar de zin van het leven, naar genezing, geluk en me goed voelen in mezelf. Ik reisde wereldwijd, las oneindig veel boeken en info op internet en dompelde me onder in fysieke, mentale, emotionele en spirituele cursussen en ervaringen.

2017 en 35 jaar later heb ik heel wat inzichten en genezing in mezelf mogen ervaren en anderen hierin mogen helpen.

Ik ben thuisgekomen bij mezelf, ik voel me vrediger, meer geheeld en blijf mijn routeplan volgen: jong, vitaal en gezond ouder worden. En zoals je kan zien blijf ik ook jong!

Vanuit mijn eigen doorleefde ervaring en inzichten voelde ik steeds dat ik dit met andere mensen wou delen, hetgeen me bracht tot het geven van persoonlijke consulten, workshops en cursussen, zowel nationaal als Internationaal.

Als je graag hulp en ondersteuning wenst, kan je contact met me opnemen via http://www.jongouderworden.com/contact/

MIJN TRAININGEN EN LEVENSCOACHING

In 1982 verliet ik mijn thuisbasis om mij aan te sluiten bij een Werkgroep cursus Psychologie

Voeding

In 1984 begon ik aan een ontdekkingstocht, die ik tot op heden nog steeds verder voer, in de wereld van de dieetleer, de macrobiotische voedingsleer, lacto-vegetarische voeding, rauwe voeding, paleo, enz.

Voedingssupplementen

Vanaf 1985, gedurende 2 jaar, werkte ik als zelfstandig vertegenwoordigster voor voedingssupplementen en leverde ik ook aan Bio-winkels.

Intuïtie en ademen

In 1987 besloot ik subtiele vormen te gaan ontdekken en volgde ik opleidingen in Intuïtieve Ontwikkeling bij Douwe Nutters (BE), gedurende 2 jaar, Rebirthing bij Leonard Orr (USA), Hans Deleyser (NL), en Ines Denef (BE).

Ontgiften – zuiveren

In deze periode bleef ik mijn eerder opgedane kennis over het fysieke onderhouden via het volgen van diverse kuurprogramma’s en zuiveringskuren, voornamelijk in het Ann Wigmore Instituut (USA).

Beweging

In 1991 werd ik coördinator bij EVA (BE-NL), een wekelijkse ondersteuningsgroep ter bevordering van het leven en opende een Callanetics Studio, een lichaamsopbouwende bewegingsvorm (BE).

Aanraking-energetisch

De combinatie van al deze ervaringen leidde ertoe dat ik mij ging bekwamen tot Reikimeester (energetische en spirituele heling BE-USA) en diverse massagetechnieken ging beoefenen (waaronder shiatzu, holistic pulsing, rolfing, reflexologie).

Stressmanagement

Van 1992 tot 2012 heeft dit alles mij gebracht langs bergen en dalen, waar ik diepgaande kennis heb opgedaan over de Tao Healing Love (Mantak Chia), Gestalttherapie en stressmanagement waaronder TRE.

Lichaam, ziel en geest

Naturopathie 1994 (3-jarigeopleiding BE), Body Electronics (Douglas Morrison USA en Dr. John Whitman Ray AUSTRALIE) – totale discipline voor regeneratie en verjonging van het lichaam, heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak met opleidingen over gezondheid en de menselijke geest, voedingsleer, supplementenleer, kruiden, Iris-Sclera analyse, gezichtsdiagnose, aangehouden acupressuur, cranial electronics, Touch for Health – quantum Touch.

Van 2002 tot 2011 dompelde ik me onder in Quantum physics, hoe we ons brein, focus en aandacht gebruiken om onze werkelijkheid te beïnvloeden.

Leefmilieu en straling

Ondertussen heb ik nog even een zijweg ingeslagen om nog wat extra kennis te vergaren over milieutechnologie (elektromagnetische straling BE-NL-USA) als bedrijfsleider en trainer.

Emotioneel – mentaal

Alvorens terug thuis te komen ben ik ook nog op bezoek gegaan in de wereld van EFT (Emotional Freedom Technique) waarbij ik een begeleiding ontwikkelde in combinatie met Body Electronics.

TV, radio – interviews

Jos Geysen, Afrit 9, VTM nieuws, Life TV, Alexandra Potvin, Jerko Bozikovic en radio-interviews, BRT2 , 4FM Truus Druyts, dagblad Het laatste nieuws.

Activiteiten buitenland

Ik ben werkzaam geweest als levenscoach, raadgeefster, docente en spreekster in diverse landen: Europa (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Slovenië, Engeland), maar ook in andere werelddelen (Israël, Canada, USA, Australië).

Talen

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels, Duits en een ietsje Frans.

Ik ben er klaar voor…….. Ben jij er klaar voor
om je te laten begeleiden op jouw reis naar gezondheid van lichaam, ziel en geest?

Adres: Leo de Bethunelaan, 47, 9300 Aalst
Telefoonnummer: +32 (0) 476 27 77 81
Stad: Aalst
Route: Leo de Bethunelaan, 47
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: Iris analyse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perfect Touch Perfect Touch 2 km Lieve Ploy, dank voor de prachtige, professionele massage gisteren. Was leuk weerzien...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid