facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JoNaS

JoNaS

Info

Bij ons kan je als jongere terecht voor een luisterend oor.
Heb jij een vraag of wil je graag eens met iemand spreken?
Spring dan zeker eens binnen of contacteer ons via messenger.

Geschiedenis

Alle vragen zijn welkom. In een aantal gesprekken komen we samen al een hele stap vooruit. Ook is verdere begeleiding mogelijk indien je meer hulp nodig hebt. We nemen enkel een minimum aan informatie op in een vertrouwelijk dossier. Je mag er op rekenen dat we discreet en zorgvuldig omgaan met je informatie.

Hulp is altijd gratis en je kiest zelf hoe je wilt geholpen worden

Je kunt altijd gewoon binnenstappen met je vraag. Een medewerker geeft je meteen advies, informatie en praktische hulp. Maar voornamelijk luistert hij of zij naar je verhaal.

Adres: Lodewijk de Vochtplein z/n, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0491280477
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Lodewijk de Vochtplein z/n
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 15:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bakker 's Gravenwezel, Bakkerij Vets, Bakkerij Dellafaille Schilde Openingsuren, Bakker Schoten
Recensies
Overheerlijk zuurdesemstokbrood! Te verkrijgen op donderdag en in het weekend! En nog zoveel ander lekkers te koop,en altijd word je bediend met de glimlach! Topbakker!!
Overheerlijke taarten. Lekker brood en pistolets. Vriendelijke bediening
Lekkere rabarbertaart. Als het gesloten is heb je nog altijd de mogelijk om een brood of sandwiches te nemen van de broodautomaat!
Super lekkere pistolets, koffiekoeken en brood. Een aanrader! Ook gemakkelijk online te bestellen, betalen en op te halen.
Leuke bakkerij met een klein maar zeer lekker assortiment. Verschillende soorten brood dus genoeg keuze. Er is ook een broodautomaat met een heel simpele gebruiksaanwijzing.
Het suikerbrood is eigenlijk gewoon een zoet brioche brood. Ik miste de suikerparels in het brood. Dan zou het pas echt lekker suikerbrood zijn. Wel supervriendelijke bediening.
Heerlijk brood en lekkere pistolets
Hier heeft men het beste volkoren brood van heel de wereld! En nog veel meer lekkers!
Super vriendelijk, zeer ambitieuze warme bakker, prijs/kwaliteit super. Ruim assortiment.
Lekkere taarten en heel vriendelijk. Ik kom zeker terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid