facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JOMA Cleaning

JOMA Cleaning

Info

Joma Cleaning werd opgestart in 2000 onder leiding van Marleen Thys. Ondertussen werkt ze samen met 10 enthousiaste medewerkers.

Geschiedenis

Uw expert in alles wat met schoonmaak en onderhoud te maken heeft, en dit binnen de straal van 30 kilometer rond Antwerpen.
Joma Cleaning werd opgestart in 2000 onder leiding van de huidige zaakvoerster Marleen Thys. Ondertussen werkt ze samen met 10 enthousiaste medewerkers. U kunt bij ons terecht voor de schoonmaak en dagelijks onderhoud van:
Kantoren
Winkels
Magazijnen
Traphallen
Toonzalen
en nog veel, veel meer…
ondergrondse parkings
Dankzij het vakkundige werk van ons schoonmaakpersoneel zorgen zij ervoor dat na hun passage uw kantoor, winkel of bedrijf er weer piekfijn uitziet. Zo maken we elke dag opnieuw het verschil in onze job!



"Joma Cleaning, uw expert in alles wat met schoonmaak en onderhoud te maken heeft. Houdt u van een kraaknette werkomgeving of geeft u de reiniging na verhuizing het liefst uit handen? Maak dan vandaag nog een afspraak met Joma Cleaning."
Adres: Oudebaan 32, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +3233833505
Stad: Schilde
Route: Oudebaan 32
Postcode: 2970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A-Queen A-Queen 193 meter Voor wie het nog niet wist, de vroegere bloemenwinkel. Wel een mooi pand!
Recensies
Goed contact en perfect werk!
Slechte ervaring, onbeschoft en veel te duur voor wat het was.
Zeer onvriendelijk en absurde prijzen, oplichters.
Onze kantoren blinken dankzij Joma cleaning. Dank u Marleen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid