facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jolicor

Jolicor

Geschiedenis

Jolicor werd in 1965 opgericht door Jeanine De Boel. Dochter Gerda Dehamers komt in 1996 mee in de zaak en in 2005 neemt ze volledig over en wordt zaakvoerster. Jolicor blijft sindsdien groeien en de toekomst ziet er rooskleurig uit.

Adres: Diksmuidelaan 143, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 218 4312
Stad: Berchem
Route: Diksmuidelaan 143
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: Empreinte Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Valérie Lingerie & Nightwear Valérie Lingerie & Nightwear 79 km Lingerie & Nightwear Dames, heren en kids GRATIS PARKING achter de winkel
Recensies
Zalige ontvangst door zowel mama als dochter, de appel valt niet ver van de boom . Mensen met kennis van zaken die perfect weten waarnaar je op zoek bent en wat perfect past, ook voor de ‘niet ideale’’ modellen. Zelfs de mama vanuit de kempen mee gebracht om ook te kunnen genieten van de perfecte service en zalige sfeer.
Hier had ik veel eerder moeten komen!! Ontspannen ontvangst, ze stellen je meteen op je gemak, zeer vriendelijk en behulpzaam. Bedankt!!
Heel vriendelijke dames met kennis van zaken.
Ben al 12 jaar klant, vandaag terug geweest na een lange periode. Moment ik binnen was besefte ik wat ik miste. Zo’n warme vrouw , eerlijk en spontaan is dat we op vele plaatsen missen!! Je wordt geholpen , geadviseerd voor elk stuk dat je wilt. Neem je één stuk of 5 , maakt hier allemaal niet uit. Ze neemt haar tijd voor elke klant. Mooie vrouw
Heel vriendelijke en goede hulp bij het zoeken naar de juiste bh.
Een aanrader, vriendelijke bediening, heel behulpzaam.
De beste plaats voor professioneel advies op maat. Super tevreden van mijn zwangerschaps-borstvoeding en 'gewone' bh's! Toppers!
Zeer persoonlijke en professionele service die je erg op je gemak doet voelen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en meegedacht om dat te vinden waar je naar op zoek bent. Een absolute aanrader!
Vriendelijkste personeel dat ik ken, met advies op maat en eerlijkheid naar de klanten toe. Heb je vragen, dan antwoorden ze hier met geduld en correcte uitleg. Super tevreden van service en kwaliteit. Zo heb ik na jeel lang foute bh's dragen ontdekt wel de juiste zijn voor mij.
Heel vriendelijk, goede service, hulp bij passen indien nodig. Echt niets negatiefs te zeggen. Op en top winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid