facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joli Lodger

Joli Lodger

Info

We specialiseren ons in de import en verkoop van vakantiehuizen, voor ieders budget. Bij ons vindt u vakantiehuisjes voor jong en oud.

Geschiedenis

We specialiseren ons in de import en verkoop van vakantiehuizen, voor ieders budget. Bij ons vindt u vakantiehuisjes voor jong en oud. Een huisje aan zee, in de bergen of dicht in de buurt. Onze vakantiehuisjes zijn de ideale oplossing voor wie een betaalbaar tweede verblijf zoekt om zijn vrije tijd te spenderen.

Door jarenlang actief te zijn in het uitbaten van vakantieparken weten we perfect aan welke eisen een vakantiehuisje moet voldoen. We leerden zo de verschillende aspecten kennen waarnaar mensen verlangen wanneer ze voor een vakantiehuisje kiezen: comfort, stijl, een plaatsje weg van de wereld waar ze volledig tot rust kunnen komen en hun eigen ding doen, maar ook – en vooral – een heuse vakantiebelevenis. Uit die ervaring en omdat we perfect weten wat leeft op de markt en wat de nieuwste trends zijn, stelden we een gamma van verschillende merken samen.



"Joli Lodger is gespecialiseerd in import en verkoop van stacaravans, mobiele vakantiehuizen, vakantiewoningen, caravans voor alleenstaanden, koppels en gezinnen. Onze droomverblijven zijn het ideale antwoord voor wie een stijlvol, betaalbaar tweede verblijf zoekt om zijn vrije tijd of vakantie te spenderen.In ons uitgebreid assortiment vindt u een model voor elke prijsklasse. Van standaardcomfort tot echte luxe en architecturale pareltjes."
Adres:
Telefoonnummer: +32 (0)477 76 39 65
Stad: Middelkerke



op zoek naar gerelateerd: Stacaravan te huur Middelkerke, Residentiële caravan, Joli Middelkerke, Camping Middelkerke Duinenweg, Westende stacaravan te koop, Stacaravan 8 personen kopen, Nieuwe stacaravans te koop België, Nieuwe stacaravan kopen aan zee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lombardsijde Lombardsijde 8 km Lombardsijde
Recensies
Top kwaliteit van de caravans!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid