facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jokershop.be Rijkevorsel

Jokershop.be Rijkevorsel

Info

De leukste verkleedwinkel voor België en Nederland, fysiek te Rijkevorsel (BE) en online op Jokershop.be

Geschiedenis

Every Day's a Party is ons motto... Welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Jokershop is een frisse en moderne feestwinkel te Rijkevorsel.

Een bezoek aan onze overzichtelijke winkel met een voorraad van meer dan 60.000 stuks is volop beleving voor jong en oud.

Met meer dan 7000 artikelen online op onze webshop www.jokershop.be zijn we 24/24 bereikbaar. Levertijd binnen 1-2 werkdagen met track en trace. Gratis verzending vanaf € 50. U kan uiteraard ook voor afhalen in onze winkel opteren.

Onze winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30h tot 18.00h.

Wij zijn gesloten op Zon- en Feestdagen. Extra openingsuren tijdens de Carnaval- en Halloweenperiode worden meegedeeld op onze webshop www.jokershop.be en via onze social media kanalen. We zijn actief op Facebook, Twitter, Google+ & Pinterest.

We create exhuberant partypeople...like YOU !

Tot ziens, op www.jokershop.be of in onze store te Rijkevorsel (Prov. Antwerpen,België)



"Online feestwinkel met fysieke winkel te Rijkevorsel in de Antwerpse Noorderkempen, dichtbij de Nederlandse grens met Breda, Tilburg en Eindhoven"
Adres: Merksplassesteenweg 100 bus 3, 2310 Rijkevorsel
Telefoonnummer: +32 3 314 02 32
Stad: Rijkevorsel
Route: Merksplassesteenweg 100 bus 3
Postcode: 2310


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jokershop Rijkevorsel, Verkleedwinkel in de buurt, Verkleedwinkel Antwerpen, Carnavalswinkel open op zondag, Carnavalswinkel Lanaken, Carnavalswinkel Weelde, Carnavalswinkel online, Verkleedwinkel West-Vlaanderen
Recensies
Goed aanbod aan carnavalskleding. Ook aan decoratie voor Halloween. Misschien in de toekomst het mogelijk maken om pruiken te kunnen passen. Grote parking, vriendelijke bediening.
Hele leuke winkel .voor elke gelegenheid vind je het daar wel .verkleedkleren , versieringen super leuk .
De plek voor verkleedkleren te kopen, prijzen zijn schappelijk plus je hebt kleren van alle categoriën. De moeite waard om de winkel eens te bezoeken. Vriendelijk personeel.
Ruime keuze en heel groot assortiment in verkleedkleren en asecoires. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Genoeg aantal kleedkamers als het druk is.
Zijn er helaas mee gestopt, jammer. Mijn vrouw kwam er graag en slaagde er eigenlijk altijd wel. Personeel was altijd vriendelijk met persoonlijke benadering.
Super toffe winkel. Had eens iets besteld en ze hadden de verkeerde maat geleverd. Maar dat is snel terug in orde gekomen. De service was top. Ik kan de winkel aan iedereen aanraden.
Veel keuze en behulpzaam personeel! Prijzen zijn gemiddeld, soms iets goedkoper dan online maar vaak hetzelfde
Mooie verzorgde winkel met allerlei soorten verkleed kleding voor groot en klein.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel en grote selectie betaalbare kostuums voor kinderen en volwassenen.
Veel keuze en vriendelijk behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid