facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joke Bettens Visagiste

Info

Welkom op mijn pagina!!
Bij mij kun je terecht voor workshops make-up, advies, kids beauty-party's, kindergrime, visagie, bruidsmake-up, semi permanente nagellak, ....



"Mijn naam is Joke.Enkele jaren geleden volgde ik een opleiding schoonheidsspecialiste, pedicure...Toen er 3 zonen in mijn leven kwamen, vingen de diploma's en getuigschriften wat stof.Ik wilde er altijd al iets leuks mee doen, dus starte ik in 2017 als beauty consulente.Maar de honger naar meer groeide snel.Nog een opleiding bij MUD make-up designory en avondopleidingen kindergrime waren dan ook voor de hand liggende keuzes.Toen ik daarbovenop een job als visagiste aangeboden kreeg bij Bellapiere vond ik dit helemaal fantastisch.Zo kan ik verder groeien, en 'kleurrijke' uitdagingen aangaan."
Adres: Bunderhof 3, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Telefoonnummer: 0474/390 695
Stad: Sint-Eloois-Winkel
Route: Bunderhof 3
Postcode: 8880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Bij Joke ben je onmiddelijk op je gemak gesteld. Het is een heel enthousiaste en vriendelijke dame. De make up was perfect zoals ik het verwacht had. Ik kan het iedereen aanraden eens bij Joke te komen. Heel aangename ervaring!
Heel goed ontvangen geweest en genoten van een zalige gelaatsverzorging + masker. Joke heeft duidelijk tonnen vakkennis, zeker voor herhaling vatbaar!
Super leuke workshop gevolgd en kei lieve dame
Vriendelijke dame! Expert in haar vak. Ik kom zeker terug.
Ik heb mij wenkbrauwen laten verzorgen door Joke. Met liefde, zorg en veel oog voor detail werden die twee strepen boven de ogen in de watten gelegd. Joke is perfectionistisch in haar werk waardoor ze voldoende tijd neemt om je met een glimlach naar huis te sturen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid