facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johnny Flamingo

Info

“Where Ordinairy becomes Extraordinairy”



"No-Nonsense Lavastone Grill Hamburger Salon in het idyllische Diest.Johnny Flamingo maakt geen compromissen: serveert topkwaliteit - het resultaat van passie en ambacht! Zelf uitgekozen dagverse topproducten worden in eigen atelier ontvliest, uitgebeend, versneden en gekruid. Met liefde! Vers & ArtisanaalDit is uw Burgersalon: wij gaan verder, waar iedereen stopt. Johnny Flamingo: meer dan een restaurant, het is een stijl!"
Adres: Konig Albertstraat 59, 3293 Diest
Telefoonnummer: 013774542
Stad: Diest
Route: Konig Albertstraat 59
Postcode: 3293



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Diest, Wannes Raps, Johnny Flamingo openingstijden, Johnny Flamingo afhaal
Recensies
Prima gelegenheid om te eten, achterin de zaak gezeten. Werd tuin genoemd en was overdekt met enkele parasols. Vriendelijk personeel. De zoete aardappel friet was zeker heerlijk. Dat lukt niet overal om deze lekker knapperig te krijgen.....hier wel! Ga zeker nog eens terug.
Lekker gegeten vriendelijke bediening, leuke sfeer. Zaten op ons gemak. Aanrader
Leuke plaats, er hangt een leuke sfeer, vriendelijke mensen. Lekkere burgers met fijne frietjes, steak tonijn ook zeer lekker en perfect gebakken. Aanrader en taartje voor de jarige!
Leuk restaurant! Leuke sfeer en vooral heel gezellig! Heel lekkere burgers! Vriendelijke mensen en een echte aanrader om eens te gaan eten.
Waarom deze plaats zo n hoge score heeft gekregen is ons een raadsel.. Het eten was duur 18eur voor alleen een burger de frietjes was nog eens apart 5eur dan 4eur voor ne vedet... We waren met 4 en moesten meer dan 100 € betalen. Het vlees was droog de kip burger van mijn dochter was zo droog en hard dat ze haar tand los gebeten heeft... En haar broodje was hard. ... Geen groentjes bij op de bord... Personeel was ongeïnteresseerd... Wij gaan niet meer terug.
Heel goed burgerrestaurant waar je ook enkele grill-gerechten en slaatjes kan bestellen. De verse frietjes zijn zeker een aanrader alsook de andere bijgerechtjes. Voor de vegetariër is er ook keuze uit verschillende lekkere gerechten. De bediening is meestal wel in orde. Een groot nadeel vind ik de sanitaire voorzieningen, hier kan nog veel verbeterd worden, zowel aan de toiletten als aan de lavabo.
Zeer lekker, goede bediening en mooie inrichting. Enkel jammer dat je voor je frieten en wat extra groenten bijna 8 euro 5 euro voor zoete aardappelfrieten en 3 euro voor groenten bij oplegt om een volwaardig bord te krijgen. Zonder deze side dishes, krijg je enkel de hamburger. De portie frietjes mag voor die 5 euro dan ook wat meer zijn.
Een hele toffe plaats om van lekkere hamburgers te genieten. Alles heel goed verzorgd en vriendelijk bediend. Een aanrader voor wie graag een hamburger eet op een leuke, fijne manier.Eten: 5/5
Wat is me dat voor een zaak! Zeer maar dan ook zeer lekker gegeten. Voor reuze hongerige mensen tot ieder wat wils... Mooi gepresenteerd , warme borden, verse ingrediënten, aangename geuren.. Zeer gastvrij, leuke mensen die je opdienen. Warm gevoel heb je meteen als je binnen stapt. 1 van de beste burger banks die ik bezocht heb. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Super team, doe zo verder.
Eerste keer was ok, tweede keer heel wat minder. M'n frieten hadden geen smaak. Te hard gebakken. Smaakte wat aangebrand.Eten: 2/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid