facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johfrah Lefebvre

Info

Hoi, ik ben Johfrah. Een Vlaamse voice-over stem. En ik help je om stap voor stap zelf stemacteur te worden. Abonneer je hier: http://bit.ly/2BLkhEJ



"Uw voicemail laten inspreken? Professionele voicemail stemmen voor uw Keuzemenu, Welkomstbegroeting en Wachtrij.Beautiful telephone voices: Greetings • On-hold messages • Voice-prompts.Messagerie vocale professionnelle: Pré-décroché • Attente téléphonique • RépondeurAnrufbeantworter Ansagen: Mailbox • Ansagen Außerhalb der Geschäftszeiten"
Adres:
Telefoonnummer: +32475263105
Stad: Molenbeek-Saint-Jean


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aubergine Artist Management Aubergine Artist Management 1 km Agency offering artist management, concert and CD production as well as tour support ...
Recensies
De garage waar ik werk als marketingverantwoordelijke. investeerde in een nieuwe telefooncentrale en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe voicemail bij. Voices.be was me op LinkedIn al eens opgevallen, dus daar maar eens gaan kijken. Aangezien het over een heel aantal tekstboodschappen ging met doorschakelmenu's heb ik eerst even telefonisch contact opgenomen met Johfrah. Dit contact was heel duidelijk en aangenaam. Binnen no-time wist ik precies hoe ik de boodschappen moest doorgeven. Ook de offerte was zeer interessant in vergelijking met andere bureau's waar we vroeger mee gewerkt hebben. Als kers op de taart wilden we een speciale intro met een autotoeter, hetgeen Johfrah zonder aarzelen heeft geïmplementeerd in onze geluidsfragmenten. Uitlevering van de boodschappen gebeurde binnen de 3 dagen, zoals beloofd. Een kleine misser van ons zelf werd ook heel snel rechtgezet door Johfrah. Met andere woorden: Topservice! Zeker een aanrader!
Ik heb voor mijn bedrijf beroep gedaan op deze firma voor onze wachtmuziek, en stemmen voor het keuzemenu. Zeer snelle en correcte afhandeling. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Ik zal zeker en vast opnieuw beroep doen op deze firma voor nieuwe stemmen.
Super goede, snelle, professionele en correcte dienstverlening. De website is echt gebruiksvriendelijk. En via de live chat wordt ik steeds snel geholpen, zelfs bij last minute issues. Niet echt goedkoop, maar zijn centen dubbel en dik waard. Kortom : een echte aanrader!
Zeer intuïtief systeem van bestellen, snelle aanlevering van de ingesproken tekst en vlotte afhandeling nadien. De teksten zijn zo goed ingesproken dat er nu klanten zijn die boos worden als we de telefoon op tijd oppakken, omdat ze dan de ingesproken stem niet horen.
Uitermate tevreden met het resultaat. Er moest na de eerste versie nog iets kleins worden aangepast naar uitspraak toe, dit werd meteen aangepast. Goede kwaliteit en klantenservice. Snelle oplevering
De samenwerking verliep prima. Vlot, snel en duidelijk. Met een prima resultaat. We zijn heel tevreden met onze nieuwe voice-prompts!
Zeer tevreden over de diensten. Het bestel proces verliep heel soepel en binnen een dag hadden we de audio files al ontvangen. De bandjes zijn professioneel en zijn we dan ook zeer tevreden mee!
Voices heeft een aangename en vlotte manier van werken. Ze volgen alles goed op en werken zeer snel. Alles ging dus perfect en Michèle verwelkomt nu met de glimlach onze klanten.
Zeer tevreden over Voices. Snel, goede communicatie en follow up. Uitstekende service en zeer tevreden met het resultaat. Aanbevolen!
mooi assortiment stemmen zeer snelle service, top kwaliteit en zeer correcte prijs. Geeft onmiddellijk een zeer professionele indruk voor bellers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid