facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Johan Vranken Dierenarts

Johan Vranken Dierenarts
Adres: Herdebeekstraat 84 , Dilbeek 1701, BE
Telefoonnummer: 02 567 22 71
Stad: Dilbeek
Route: Herdebeekstraat 84
Postcode: 1701


Openingstijden

Maandag: 17:30-19:30
Dinsdag: 17:30-19:30
Woensdag: 10:00-12:00
Donderdag: 17:30-19:30
Vrijdag: 17:30-19:30
Zaterdag: 10:00-12:00

Recensies
Vriendelijke dierenarts. Makkelijk om online een afspraak te maken. De vooringestelde keuzemogeijkheden om aan te duiden waarom je een afspraak maakt mogen wel wat uitgebreider. Toen mijn katje heel erg ziek was, werd er niet alles uit de kast gehaald om haar beter te krijgen. Een deftiger onderzoek en meer moeite waren nodig om haar erdoor te krijgen: bij een andere dierenarts 2 dagen aan de baxter moeten blijven, maar zo kwam ze er wel eindelijk terug bovenop.
Kon mijn hondje onmiddellijk onderzoeken, goede raad
Slechtste dierenarts ooit! Kat word zogezegd geregistreerd… uiteindelijk niks geregistreerd! Vraagt prijzen die ongelofelijk hoog zijn! Ga nooit naar johan want het is een oplichter!!
Een bekwame en vriendelijke dierenarts. Wij gaan er al jaren met onze kat Django.
Makkelijk bereikbaar, tussen Ninoofsesteenweg en Lenniksebaan. Aan de wijk Bettendries Sint-Anna-Pede, gehucht van Itterbeek, deelgemeente van Dilbeek. Een "goede" dierenarts, zoals iedere andere accurate dierendokter die je helpt. Hij is steeds to the point en windt er geen doekjes om. Medisch gezien, is zijn kabinet behoorlijk uitgerust. Hij houdt van dieren maar houdt bewust afstand. En hij houdt altijd van een gezellige babbel.
Zeer vriendelijke en uitstekend goede dierenarts. Praktijk zeer proper. Neemt zijn tijd voor zijn patienten. Geeft de baasjes uitleg et raad. Aanrader !!!!! Dank voor Oreo en Opale
Altijd op tijd en vriendelijk en hulp zaam
Is vlot bereikbaar. Heel menselijke en heel goede dierenarts die veel uitleg geeft en zeer goed begeleidt.
Direct mogen langs gaan met onze zieke pup die nog niet gekend was bij hem. Top!!
Beste service ooit. Door de reservatie is alles vlot verlipen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid