facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Joefarm K9

Joefarm K9

Info

Dog sport articles, K9 equipment, outdoor clothing, agility gear and embroidery

Geschiedenis

We manufacture all dog sport equipment, clothing for the active dog sporter and outdoor clothing, jumps for all dog sports disciplines. Find all your police K9 equipment, dual purpose dogs and drug detection dogs in our shop. Our company also provides embroidery service. We breed malinois from the best bloodlines under the name "van Joefarm". In 2013 we launched our Euro Joe supplements for animals. We have created a division for various health problems where animals may suffer from. A common problem is for example the skin and coat. Sport animals that achieve top performances should be further supported in endurance and energy with our supplements for animals.



"Naast een hondenhotel hebben wij een dierenspeciaalzaak : gespecialiseerd in het vervaardigen van alle hondensportartikelen en kledij voor de actieve buitenmens."
Adres: Kleine ravestraat 3, 8890 Moorslede
Telefoonnummer: 0032/51-78.04.38.
Stad: Moorslede
Route: Kleine ravestraat 3
Postcode: 8890


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Euro Joe, Joefarm golden retriever, Euro Joe Nederland, Euro Joe Moorslede, Euro Joe Trainingsvest, K9-SHOP BELGIE, Euro Joe hondenhotel, Euro Joe winterjas
Recensies
Zeer slecht niet aangeraden ! Wij hebben onze hond daar 12 dagen gelaten. We mochten niet eens afscheid nemen ze pakte de hond zo uit uit je handen. Toen we op reis waren zagen we dat we 1 nacht te veel haden betaald was toen we de hond ophaalde vroegen dat geld terug van 1 nacht en we werden zo buiten gezeten egt een schande niet eens respect vol naar de klanteb toe. Toen we thuis kwamen zagen we dat er eten van de hond achtergehouwden was zo als 2 grote gesloten dozen koekjes en snoepjes van de hond en een deel van zijn matriaal. We zagen dat de hond paar kilos vermagert was en niet eens gekamt werd.
Altijd plaats maar is wel het enige positieve na enkel een kleine week onze hond daar te laten was hij een kleine 5kg vermagerd voor een hond die maar 17kg weegt hij was oververmoeid en zag er totaal niet verzorgd uit... ook al waren we vaste klant werken ze niet met halve dagen dus als je je hond zaterdag niet ophaalt betaal je 2 extra VOLLEDIGE dagen ook al haal je hem maandagochtend om 9u op. De ene keer betaalden we 20eu per dag de andere keer 24eu al te zien wie er in het onthaal zit. Nu we onze hond een heel eind verder op hotel hebben gedaan merkten we na ook 1 week een immens verschil onze hond was nog steeds op gewicht en wou terug direct spelen toen we hem ophaalden. dit zij voor ons meer dan genoeg. Normaal schrijf ik niet rap slechte beordelingen maar deze is zeker terecht hopelijk houden ze hier rekening mee zodat andere hondjes daar ook niet afzien.
Ik bestel hier graag artikelen voor onze hond en voor de hondensport. Of het nu gaat om kleding, of speelgoed, of halsbanden, of overige zaken die benodigd zijn voor de hondensport: de kwaliteit is super en de dienstverlening is ook enorm goed. Communicatie met deze zaak verloopt vlekkeloos en wanneer er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaat, stellen ze bij Euro Joe alles in het werk om het te herstellen en geven een goede oplossing!
Heel vriendelijke mensen ,behulpzaam ,en alle spullen zijn Top
Bestelling snel ontvangen alles in orde Goeie service in de winkel ook top
In de winkel nog niets gekocht maar heel blij met het hondenhotel. Vriendelijk ontvangen, niet teveel poespas en een blije, gezond uitziende hond bij terugkomst. Hij was zelfs een beetje vermagerd wat dringend nodig was dus hij heeft duidelijk heel wat beweging en aandacht gekregen.
Geweldig bedrijf mensen met een passie en een inzicht voor het matriaal voor het trainen van honden. Daarnaast zijn het super persoonlijk heden, die staan voor hun waar en komen hun afspraken altijd na! En of het nu gaat over het fokken van een hond Joefarm of het materiaal van Euro Joe het is allemaal kwaliteit!
Bedankt dat mijn golden retriever bij jullie mocht blijven tijdens mijn vakantie ben zeer kontent van jullie is zelf iets bijgekomen dwz dat hij zeer goed behandeld geweest is met zo een team kan ook niet anders volgend jaar zeker terug bedankt gr frederic en rayka
Euro Joe is een van de internet bedrijven die ik bezoek als ik iets zoek voor de hond of voor mezelf, zoals een trainingsvest met voldoende zakken. Ik heb er nu twee in verschillende maten. Een voor in de zomer en een grotere maat die in de wintermaanden over een dikke jas heen past. Betaalbaar en functioneel. Wel vergelijk ik materiaal, prijzen enz. met andere bedrijven. Maar ze hebben voldoende aanbod dus een bezoekje meer dan waard.
Heel bekwaam en vriendelijk topzaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid