facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jochensvelodroom Veurne

Jochensvelodroom Veurne

Info

Jochensvelodroom veurne

Geschiedenis

Jochen stapte 25 jaar geleden in de fietsen branche, in de loop der jaren mocht Jochen heel wat relevante ervaring opdoen als fietsmechanieker. In 2004 opende Jochen zijn eigen " Velodroom". Deze werd gedoopt tot "Jochensvelodroom", en werd gevestigd te Veurne.

Intussen is Jochensvelodroom een gevestigde waarde in de westhoek bekend om de goede service en een eigen hersteldienst alwaar 5 voltijdse mechaniekers de klanten op hun wensen bedienen.

Jochensvelodroom ligt op een invalsweg van Veurne, heeft een eigen parking voor de winkel en een ruime toonzaal en fietsherstel- werkplaatst. We kiezen voor de beste merken die een perfecte naverkoopdienst leveren en onderdelen op zeer korte tijd kunnen leveren. Ook voor E-bikes of elektrische fietsen kan u terrecht bij Jochens Velodroom.

U kan onze winkel bezoeken op volgend adres: Pannestraat 189, 8630 Veurne. Opgepast maandag is onze rustdag.

Label

Uw fietswinkel met service ! Een zeer uitgebreid gamma van kinderfietsen, wielrenfietsen, moutainbikes tot elektrische fietsen.



"Jochen stapte 35 jaar geleden in de branche fietsen, in de loop der jaren mocht Jochen heel wat relevante ervaring opdoen als fietsmechanieker. In 2004 opende Jochen zijn eigen “Velodroom”. Dit werd gedoopt tot “Jochensvelodroom”, en werd gevestigd te Veurne. Intussen is Jochensvelodroom een ​​gevestigde waarde in de westhoek bekend om de goede dienstverlening en een eigen hersteldienst waar steeds de klanten op hun wenken bedient worden. Jochen’s Velodroom ligt op een invalsweg van Veurne, heeft een eigen parkeerplaats voor de winkel en een ruime toonzaal en fietsherstelwerkplaats.“Wij kiezen steeds voor de beste merken die streven naar een perfecte naverkoopdienst. Wij leveren steeds onderdelen op zeer korte termijn.”"
Adres: Pannestraat 189, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058 299 599
eb.moordolevsnehcoj@ofni
Stad: Veurne
Route: Pannestraat 189
Postcode: 8630



op zoek naar gerelateerd: jochens velodroom openingsuren, fietsverhuur veurne, fietswinkel veurne, veurne fietsenmaker, velodroom veurne openingsuren, elektrische fiets veurne, wim's bike center, vanheste sport
Recensies
De aangename ideale fietswinkel voor de echte fietsliefhebber waar je nog echte persoonlijke service hebt.
Veel info gekregen en goed geholpen geweest. Alvast een nieuwe fiets gekocht.
Beste, Mag ik u en uw team van harte bedanken voor de hulp die ik zaterdag mocht ontvangen. Door een andere fietshandelaar werd ik aan mijn lot over gelaten. Door jullie hulp kon ik onze fietstocht verder zetten. Jullie hebben mijn weekend goed gemaakt. Nogmaals bedankt voor de hulp en dit aan een correcte prijs ! Met vriendelijke groeten, Gevaert geert.
Bij deze wil ik toch nog eens reageren, naar aanleiding van het probleem aan het versnellingsmechanisme van mijn man zijn electrische koersfiets platte batterij Hij is daar in de zaak geweest, op 2/8 en ondanks dat het héél druk was en iedereen aan het werk was. Heeft er toch DIRECT iemand komen helpen en het probleem aangepakt met kennis van zaken. Zodat mijn man daarna direct de terugtocht naar huis kon aanvatten naar Lochristi. Wat anders nooit gelukt was. DIKKE MERCIE!
Vriendelijk onthaal. Duidelijke uitleg. Zeker niet overdreven duur. Ik hoor van anderen dat de service na verkoop ook top is. Ik heb hier een e-bike gekocht en hoop op een goede rijervaring en service na miskoop bij de krant.
Heel klantonvriendelijk en onbehulpbzaam personeel. We hadden een mooie fiets op het oog maar kregen bitter weinig uitleg en aandacht voor onze wensen. Na een testritje werd duidelijk dat het zadel te hoog stond, we kregen een sleutel en mochten de fiets zelf afstellen. Na expliciet vragen of iemand eens wou komen kijken naar de fietshouding, werd duidelijk gemaakt dat je dit vooral zelf moest voelen. Het enige wat duidelijk was, was dat we de fiets best zo snel mogelijk kopen want als er iemand anders kwam, zou deze onmiddelijk voor de andere persoon zijn. Hoewel we alle vertrouwen hebben in de fiets, hebben we geen enkel vertrouwen in de zaak. Jammer, want we zullen hier nooit nog overwegen iets te kopen.
Zeer slecht. We hadden fietsen gereserveerd voor 2 dagen komen we daar aan zijn ze op vakantie. Is niet echt klantvriendelijk.
Jochens Velodroom heeft in 2018 drie van ons oude fietsen hersteld en voor een redelijke prijs rijvaardig gemaakt. Ze bollen gelijk nieuw. Chapeau voor de mechaniekers. Goed degelijk 'ouderwets' vakwerk! Bovendien vriendelijke bediening! Daar is in 2019 niets aan veranderd! Als je nog niet klaar bent voor een e-fiets, dan is de Oxford Rainbow voor zijn prijs 800 € een absolute aanrader. Van september tot november 2019 reed ik er 500 km mee. Hij kreeg een gratis nazicht waarbij de voorrem diende bijgesteld. Op de site van Oxford staan de kenmerken.
Prachtige fiershandel, ruim assortiment, heel vriendelijk personeel. Je krijgt een heel degelijke uitleg en men neemt de tijd om alles uit te leggen. Ook voor leasingfietsen kan je hier terecht
Zeer tevreden over service en aanbod,vroeger als fietser, nu als rolstoelpatient.Steeds vlotte hulp ter beschikking.Als je een nieuwe fiets wil, aarzel dan niet en koop hem daar.Geen beter adres in de Westhoek.Ik had een nieuwe fiets gekocht en kort daarna raakte ik verlamd.Ze hebben mijn fiets als tweede hands verkocht. Chapeau !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid