facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JOC De Prik

JOC De Prik

Info

Jeugdontmoetingscentrum De Prik vzw uit Hooglede

Geschiedenis

JOC De Prik is het jeugdhuis van Hooglede. Wij zijn iedere vrijdag- en zaterdagavond en zondagnamiddag open. Ook op zaterdagnamiddag kunnen wij open zijn, volg ons om op de hoogte te blijven.

In ons jeugdhuis kunt u terecht met vrienden om er ofwel live voetbalwedstrijden te bekijken, gratis gebruik te maken van onze voetbaltafel en pool en om er een frisse pint of frisdrank te nuttigen.

Verder bieden wij ook de mogelijkheid om uw verjaardagsfeestje in ons jeugdhuis te organiseren. U hoeft hierbij geen huur of personeel te betalen maar slechts enkel uw drankverbruik. Dit kan eenvoudig door bij ons aan de toog uw jetons aan te kopen. Heeft u hiervoor interesse? Contacteer ons dan via een privébericht.

Het hele jaar door worden er verschillende evenementen georganiseerd, gaande van verschillende feestjes (TJOCland, 90s Party-Beursfuif, Terrasfeesten...) tot een voetbaltornooi (Unisex) of onze jaarlijkse loopwedstrijd ''Rechte Deur Ooglé'' voor het goede doel.

Iedereen van jong tot oud is altijd welkom in ons recent vernieuwde jeugdhuis :-)

Adres: Oude Rozebekestraat 55, 8830 Hooglede
Stad: Hooglede
Route: Oude Rozebekestraat 55
Postcode: 8830


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Dubbele Arend De Dubbele Arend 825 meter Toffe gezellige plek en vriendelijke uitbaters
Recensies
Gezellige bar voor en door jongeren!
Fantastisch ! met enorm veel bier
Gezellige zitten terwijl de kids judo doen
Judo voor arthuur.. Doet het uitstekend.
Gezellige plaats voor de jongeren
The place to be voor jongeren
Kleine en mooie plek voor jongeren?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid