facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jobcare

Jobcare

Info

We zorgen steeds voor een persoonlijke selectie én screening van de kandidaten. Bij Jobcare verliest u geen tijd aan de zoektocht naar de juiste man/vrouw voor de job.



Adres: Steenweg Wijchmaal 16/3, 3990 Peer
Telefoonnummer: 011/66.13.31
Stad: Peer
Route: Steenweg Wijchmaal 16/3
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Jobcare reviews
Recensies
Heb hier een vrij onaangename ervaring gehad met een dame die haarzelf zeer ongeïnteresseerd opstelde en voortdurend deed onderbreken. De dame in kwestie trok meermaals conclusies die nergens op sloegen waardoor het gesprek in kwestie met haar enorm vermoeiend was. Deze dag heb ik ook testen afgelegd voor een sollicitatie waarvan de uitslag zeer goed was maar toch wist de dame in kwestie ieder door haar negatief geïnterpreteerde uitkomst een vergrootglas op te leggen en leek het net alsof deze persoon plots plezier in haar "werk" leek te hebben wat vrij enerverend was! Ook wil ik graag nog even toevoegen dat als je de testen aflegd er bij staat "er zijn geen goede nog foute antwoorden" maar toch wist deze dame de uitkomst van bepaalde antwoorden die ik heb gegeven als "fout" te bestempelen waardoor de volledige integriteit van haar positie kwam te vervallen waardoor ik het sterk vermoeden heb dat deze dame de reden is dat mijn tewerkstelling bij het bedrijf waar ik bij solliciteerde niet is doorgegaan, nochmaals te vermelden dat dit een vermoeden is. Beste lezer, onthoudt u er van om te rekenen op een professionele service bij deze instantie.
dit interim kantoor maakt zelf vacatures aan ze hebben maar een kantoor en zijn onbetrouwbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid