facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JJ Wijnen BVBA

JJ Wijnen BVBA

Info

Stressvrije wijnhandel o.l.v. Jean Pottiez, gelegen in de Berchemse wijk Groenenhoek, niet ver van Berchem station met voldoende parkeergelegenheid.., gratis!

Geschiedenis

Stressvrije no nonsens wijnhandel o.l.v. Jean Pottiez in Berchem, wijk Groenenhoek! Geopend van woensdag t.e.m. zaterdag, dinsdag op afspraak. Altijd van alles te proeven op mijn hoge degustatietafel!

Adres: Helderstraat 13, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/3341163
Stad: Berchem
Route: Helderstraat 13
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: wijn pretoriastraat, wijnhandel edegem, wijnwinkel, wijnproeverij antwerpen, wijnhandel
Recensies
Kom hier nu reeds enkele jaren, elke keer voelt het aan alsof je bij familie op bezoek gaat :. Jean heeft lekkere wijntjes voor ieders budget. De slogan op zijn website vat het concept ook perfect samen: 'geen stress en geen streken, alleen kwaliteit'.
Erg fijne service, vriendelijke mensen die met kennis van zaken graag advies geven/ kennis delen. Lekkere wijn !!
Altijd een geweldige ervaring om hier langs te gaan! De kennis van Jean en collegas is uitzonderlijk, hun ontvangst bijzonder sympatiek. Jean weet over elke wijn wel een verhaal te vertellen :.
Bij JJ Wijnen ben je zoveel meer dan gewoon een klant. Jean staat altijd klaar om je met de glimlach te begeleiden doorheen zijn ruime collectie. Zijn kennis en enthousiasme zijn ongeëvenaard! Echt een aanrader!
Ruime keuze , zeer vriendelijk personeel. Super advies
JJ Wijnen is meer dan een wijnwinkel. Je voelt je direkt thuis in deze gezellige omgeving en Jean geeft uitstekende raad bij het uitkiezen van jou wijnen. Altijd met zalige wijntjes thuisgekomen die niet altijd duur hoeven te zijn. Een dikke 5 ster!
Lokale wijnhandel met een ruime selectie. Eerste keer gegaan tijdens de corona maatregelen. Alles verliep zeer aangenaam met vriendelijke bediening en een goed advies. De gekochte wijnen smaakte goed, nu nog wat andere wijnen testen!
Deze wijnwinkel is er een met de perfecte insteek: het is niet het kader dat telt, maar wel de wijn! Het gevolg is wel dat dit pareltje een beetje meer verstopt ligt dan andere winkels. Maar de kennis van Jean en zijn passie voor zijn metier zorgen ervoor dat je hier voor elke situatie echt goede wijnen kan vinden.. Zowel een dagdagelijkse fles als die speciale fles vind je er, en ze zal altijd perfect bij de gelegenheid passen!! Praat zeker ook even met Jean over het eten waarbij je de wijn wil serveren.. Hij denkt er graag mee over na zodat de food - wine pairing klopt!
Jean weet je als geen ander te leiden en begeleiden langs goede, eerder onbekende wijnhuizen in Frankrijk, Spanje, Italië e.a.. Voor een cadeau kan hij, als je wat vertelt over de gelukkige, een passend verhaal brengen bij de door hem uitgelezen wijnkeuze. Weergaloze kenner.
Vriendelijke en gastvrije ontvangst. Top kennis van de wijnen en je krijgt altijd de nodige uitleg en antwoorden op je vragen. Mooie aanwinst voor ons in Berchem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid