facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jim De Sitter - Fotografie

Jim De Sitter - Fotografie

Info

Fotografie Jim De Sitter

Geschiedenis

Ik ben reeds vele jaren intensief met fotografie bezig. Ik hou van zowat alle aspecten van fotografie. Van mensen tot landschappen, van macro tot astrofotografie. U kan bij mij terecht voor zowat alle fotoprojecten. Communie, huwelijk, geboorte, actiefoto's, productfotografie, op verplaatsing of in de studio. Ook het ontwerp van kaartjes of speciale effecten zijn mogelijk.
Wil je zelf beter leren fotograferen? Ook daar kan ik je bij helpen. Ik geef een cursus fotografie, privé of aan een groep. Ook een workshop op maat is mogelijk.

Neem een kijkje op mijn volledig portfolio op www.jimdesitter.be en aarzel niet me te contacteren.

Met vriendelijke groeten Jim De Sitter



"Jim De Sitter Fotografie, uw partner voor al uw fotografie opdrachten. Zakelijk of particulier, in de studio of op locatie. Je kan bij mij terecht voor portretten, huwelijksreportage, communiefoto's, maar ook voor evenementen of sportfotografie. Wil je foto's direct afgedrukt hebben op je evenement? Geen probleem. Ook daar heb ik een oplossing op maat.Opgelet : GEEN pasfoto's"
Adres: sint-rumoldusstraat 6, Humbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32476749637
Stad: Humbeek
Route: sint-rumoldusstraat 6


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alovjoe Fotografie Alovjoe Fotografie 1 km Geweldige fotografe! Ik zelf ben ook fotograaf en heb speciaal voor Elena gekozen omd...
Recensies
Jim is een heel gedreven en creatieve fotograaf. Hij zoekt graag naar kleurschakeringen en weerkaatsingen. Op onze huwelijksreportage maakt hij een leuke afwisseling tussen sfeer- /omgevingsfoto's en close-up beelden. PS.: ook op sportwedstrijden merk je zijn passie in fotografie met leuke actiefoto's.
Fotobooth gehuurd voor onze trouw in juni. Super leuk! Alles dik in orde en alle foto's zaten de dag nadien in onze mailbox.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid