facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jh Perron 4

Jh Perron 4

Info

JH PERRON 4 VZW

Geschiedenis

Perron 4 is het lokale jeugdhuis van Willebroek, dat in zijn begin jaren gevestigd was in het centrum onder de naam t'Zaaltje. Hierna heeft men voor de naam Perron 4 gekozen aangezien er toen 3 perrons waren aan het station van Willebroek.

Perron 4 staat voornamelijk gekend voor zijn vette en leuke evenementen o.a. Movie nights, fifa-toernooien, DJ-contests, Workshops, Afterparty's & last but not least de Poolparty's die destijds zijn gegeven in de locatie aan de fabriekstraat.

Tot op heden zitten wij met het jeugdhuis aan onze 3de-4de nieuwe locatie.. (wie houdt het op den duur nog bij.. al da verhuizen).

In het Perron kan iedereen terecht die houdt van sfeer, gezelligheid, cultuur.. etz. Dit met een een uitgebreid aanbod van drankjes en versnaperingen bij de hand.. of mond. Aangeboden door een kern van diverse enthousiaste en leutige vrijwilligers die zich kost wat kost blijven inzetten om de jeugd een vaste plek te geven in de gemeente waar ze zichzelf kunnen zijn en amuzeren!

Na dit alles te lezen hopen wij jullie graag te ontvangen in onze bruisende nieuwe vestiging te Breendonkstraat 13 te Willebroek.

Adres: Breendonkstraat 13, 2830 Willebroek
Stad: Willebroek
Route: Breendonkstraat 13
Postcode: 2830


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Good Willehood Good Willehood 0 meter maken misbruik van de regels die in de corona ingevoerd zijn om maar niet te moeten w...
ROJM Willebroek ROJM Willebroek 879 meter Het is kei leuk
Recensies
Vertaald door Google Een vrij klein publiek als er geen evenement is, kan tijdens evenementen een grote opkomst hebben. Vriendelijke mensen en veel plezier! Origineel Pretty small crowd when theres no event, can have a big turn up during events. Friendly people and lots of fun!
Vertaald door Google GOED Origineel Bien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid