facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdverblijf De " blije alpaca

Jeugdverblijf De

Info

Een toffe kampplaats op een boerderij met alpaca's

Geschiedenis

Een toffe kampplaats op een boerderij met alpaca's

Adres: hulsdongenstraat 4-6, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 0493204405
Stad: Lokeren
Route: hulsdongenstraat 4-6
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Alpaca kamp, Alpaca wandeling, Alpaca Vlaanderen, Alpaca wandeling Wetteren, Wandelen met alpaca's Oost-Vlaanderen, Alpaca boerderij, Alpaca te koop Oost Vlaanderen, Alpaca activiteiten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdhuis Okapi Jeugdhuis Okapi 2 km Het beste café ooit!
Recensies
3 jaar geleden had ik deze locatie vastgelegd als kampplaats voor deze zomer. Ik kan zeggen dat ik trots mag zijn, want dit is veruit een van de beste locaties die we ooit hebben gehad. Ik denk zelfs dat we deze over enkele jaren nog eens zullen bezoeken. Dank u zeer aan Hilde en haar man die ervoor hebben gezorgd dat wij leiding en onze leden hier enorm hebben kunnen genieten. De kids waren even dol aan het rondhuppelen als die schattige alpaca's.
Super vriendelijke eigenaars, die voor alles zorgden en heel flexibel waren in alles wat we wilden doen. Als het brandhout op was werd er zelfs nieuw hout geleverd, we mochten de alpaca's eten komen geven met de boer en er werd nog veel meer gedaan om aan ons de best mogelijk kampplaats aan te bieden.
Onlangs een verblijf gehad bij de Blije Alpaca. Het ontvangst was alles behalve warm te noemen, vanaf seconde 1 hadden we al meteen het strenge leraar gevoel. De accommodatie was zeker wel in orde maar dit maakte het gevoel van niet welkom zijn, zeker niet goed. Dan moest het vertrek nog komen, na maar liefst 3 keer alles opnieuw te moeten kuisen na enkele dagen een mail binnen krijgen met een factuur van 125 euro extra, is iets dat wij met al toch enkele jaren ervaring scoutleiding nog nooit hebben meegemaakt.
Heel fijn jeugdverblijf! Aangename en goed-voorziene locatie, gezellige eigenaars die enorm vriendelijk zijn, en wakker worden met zicht op spelende alpaca's: de droom van iedere scoutsgroep.
Jammer dat ik geen 0 kan geven. De blije alpaca had voor ons een leuk weekendverblijf moeten worden. Echter zijn ze niet te vertrouwen. Minder dan een week op voorhand pleegden ze contractbreuk en konden we dus niet meer komen. We belden zelf met een kleine vraag en ze deden alsof hun neus bloedde en van niets op de hoogte waren er waren meer dan 10 mails over en weer gestuurd, dat er geen contract en geen voorschot betaald was. Na al het bewijs hiervan te sturen, hebben ze onze boeking geannuleerd. In het contract staat een schadevergoeding bij annuleren vermeld, maar die wilden ze niet betalen. Ik weet zeker dat het andersom wel betaald had moeten worden. Ze zijn blijven liegen en alles van hun af blijven schuiven. Vertrouw hen niet! Er zijn genoeg andere leuke locaties om te verblijven of om met alpaca's te wandelen. Plekken waar de mensen wel eerlijk zijn en goed behandeld worden.
We hadden een weekend gepland waar iedereen naar uitkeek. Een week op voorhand bellen we voor enkel vragen te stellen over materiaal dat er aanwezig is. De bazin komt zogezegd uit de lucht gevallen en zegt ons dat ze ons niet kan ontvangen dat weekend. Voorschot was betaald, contract ondertekend, alles was in orde. Noodgedwongen zochten we naar een nieuwe locatie. De bazin heeft verder niks meer positief naar ons toe gecommuniceerd, er is ongelooflijk onprofessioneel mee omgegaan. Alpacaboerderij is een plaats waar ik dus absoluut niet meer naartoe zal gaan, als er op zo'n onvolwassen en onprofessionele manier wordt omgegaan met deze situatie. Ongelooflijk jammer vind ik dit. We zijn allemaal enorm teleurgesteld.
Had een verblijf geboekt bij de Blije Alpaca. Een week op voorhand had ik hen gebeld voor nog enkele praktische vragen, zegt de eigenaar dat ze van niks wist, dat er geen voorschot was betaald en geen contract ondertekend. Er is wel degelijk bewijsmateriaal en een contract. De eigenaar loog dan ook nog bijkomend over andere zaken. Contractbreuk plegen is een schande. Boek hier geen verblijf, want hier word ik absoluut niet "blij" van.
We gingen hier op kamp. Er waren veel te veel vliegen. Je kon niet even rustig neerliggen zonder dat er vliegen je helemaal bestormen. De keuken is van niets voorzien. Het is onhygiënisch. De alpaca's doen niets, ze staan er gewoon maar wat te staan en ze laten hun uitwerpselen overal rond in het veld.
Heel leuke plek! Tal van dieren honden, katten, konijnen, kalfjes en uiteraard ook alpacas, gezellig gebouw met ruime slaapkamers en eetplaats. Zeker geschikt voor kinderen: er is een klein speeltuintje en tal van buitenspeelgoed aanwezig!
Een heel erg goede kamp locatie met enorm vriendelijke mensen. Alles echt heel goed in orde. Het was een heel leuk kamp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid