facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdhuis XL

Jeugdhuis XL

Geschiedenis

Jeugdhuis XL al 15 jaar lang: extra large, extra fun, extra zuipen, extra lachen, extra feesten, extra democratische dranken, extra ….

XL is de ideale plaats voor wie zijn/haar vrije tijd op een nuttige en aangename manier wil doorbrengen. Dit in een warme en sfeervolle omgeving!

Jeugdhuis XL wil zich niet alleen profileren als een plaats voor de fuivende jeugd. Ook kinderen en volwassenen komen er ruimschoots aan hun trekken. Onze straatbarbecue, de verschillende comedy nights en jamsessies zijn maar enkele voorbeelden van de diversiteit in Jeugdhuis XL! Kortom iedereen van 7 tot 77 vindt wel iets naar zijn ‘goesting’ in XL

Adres: Ridderstraat 6, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 013 77 51 04
Stad: Herk-de-Stad
Route: Ridderstraat 6
Postcode: 3540


Recensies
Een super fijn en gezellig jeugdhuis Waar van alles te beleven valt
Leefde heel erg toen ik nog op de middelbare school zat. Geweldige namiddagen en avonden gehad in het jeugdhuis. Op vrijdagavond altijd leuk om een pintje te gaan drinken. Jeugdhuis XL is gelegen tussen drukkerij Vanwing en frituur Step Inn.
Als student opzoek naar opzoek naar een tof JH? Moet je hier zeker eens komen kijken, niet enkele leuke sfeer maar je kan je er ook goed amuseren let de stoppen biljart of darts.
Een plek waar ik elk weekend meerdere avonden durf te vertoeven... Jammer dat een 6e ster niet mogelijk is.
Leuk gezellig jeugdhuis! Lekkere frisse pinten en een zeer vriendelijke bediening
de leukste plek om als jonge stakker je tijd te spenderen.
Ik heb hier een leutig avondje beleefd. Hier kom ik nog eens terug!
Goede service, geweldige tappers!!
Aangename plaats om als jeugd samen te komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid