facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdhuis De Schup

Jeugdhuis De Schup

Geschiedenis

Jeugdhuis De Schup is reeds 13 jaar hét trefpunt voor jongeren van binnen en buiten Huldenberg. Dit op elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf half negen. Er heerst een gezellige sfeer waar altijd plaats is voor ambiance. Reeds heel wat jongeren hebben de weg naar het Jeugdhuis gevonden, en ook jij kan bijdragen aan het verder bestaan van het jeugdhuis, spreek dus zeker iemand van het bestuur aan.

Het jeugdhuis is speciaal op maat van de jonge bezoekers ingericht, naast de loungehoek waar rustig bijgepraat kan worden, is er de dansvloer die voor de nodige ontspanning kan zorgen. Men kan er tijdens fuiven geheel uit de bol gaan! Aan de sportievelingen wordt ook gedacht. Voor hen is er het nodige vermaak onder de vorm van de kicker, dartsbord en enkele boomstammen om een nageltje te kloppen.

We zouden het haast vergeten, maar de toog biedt een mooi assortiment licht alcoholische bieren, frisdranken, waters, fruitsappen en enkele kleine versnaperingen.

Het Jeugdhuis wordt draaiende gehouden door een enthousiaste groep vrijwilligers die een mooie ervaring hebben in het maken van plezier, maar die bovenal de jeugdwerking met verantwoordelijkheid weet te verzorgen.

Naast de wekelijkse openingsavonden, worden er in Jeugdhuis De Schup, door het bestuur en lid-medewerkers, ook thema-avonden en fuiven georganiseerd, zoals bvb. Halloweenparty, Valentijnsfuif, Après-ski-avond, Conciliadorparty, Galadiner en Nieuwjaarsfuif, Game- en Kickeravond, enz. ... .

Tijdens deze avonden vormen sfeer, plezier en ambiance de hoofdkenmerken van het jeugdhuis. Steeds worden er consumpties aan democratische prijzen, op maat van de jeugd, aangeboden.

Adres: Sint-Janbergsteenweg 39D, 3040 Huldenberg
Stad: Huldenberg
Route: Sint-Janbergsteenweg 39D
Postcode: 3040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Gouvernement T Gouvernement 3 km Een gezellig cafeetjewaar je vlug vrienden maakt met de kaarten nog kan spelenen noge...
SAR Brasserie SAR Brasserie 4 km Nog nooit zo goed gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid