facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JeTi

Info

JeTi is hét jeugdhuis van Tielen.
Steeds open op vrijdag vanaf 20u.
Op zaterdagavond worden er geregeld feestjes georganiseerd!

Geschiedenis

Jeugdhuis JeTi of Jeugd Tielen is het Jeugdhuis van Tielen. De deuren opende op 5 april in 2013 na enkele jaren ons lokaal zelf te bouwen met behulp van veel vrijwilligers.

JeTi is wekelijks geopend (tenzij anders aangegeven) op vrijdag vanaf 20 uur. Op zaterdagen zijn er vaak feesten en andere evenementen. Bij speciale gelegenheden is JeTi ook op extra dagen open. JeTi is er voornamelijk voor de jeugd van Tielen, maar hier worden de minder jonge jeugd ook bij gerekend. Iedereen is dus steeds welkom met andere woorden!

Ons lokaal bevindt zich naast de oude brandweerkazerne in Tielen en ligt dus in de dorpskern. Het is hierdoor ook zeer makkelijk te bereiken te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Daarnaast is er ook een grote parking bij ons Jeugdhuis dus met de auto komen is ook een optie.

Adres: Tielendorp 31a, 2460 Tielen
Stad: Tielen
Route: Tielendorp 31a
Postcode: 2460


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Grote Fluit De Grote Fluit 466 meter Leuk avondje beleefd aan den toog
Recensies
Beste jeudghuis dat ik al heb gezien lelijk bazeke
Een jeti'ke op vrijdag altijd leutig en de mensen dat er komen zijn leuke mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid