facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jessenhofke

Jessenhofke
Adres: Jessenhofstr. 8 , Hasselt 3511, BE
Telefoonnummer: 011 25 56 99
Stad: Hasselt
Route: Jessenhofstr. 8
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: Brewmine TAP Hasselt, Jessenhofke WNTR, Jessenhofke tripel, Jessenhofke MAYA, Jessenhofke brown, Drankenhandel Hasselt, Biercafe Hasselt, Contractbrouwen
Recensies
Ik heb met een groep vrienden een bierproeverij meegemaakt bij het Jessenhofke. Het was zeer interessant en vooral de passie van de brouwer druipt er vanaf. Hij weet waar hij mee bezig is en dat proef je in zijn bieren. Ik heb dan ook maar meteen wat flesjes gekocht om er thuis nog eens van te genieten.
Toffe en zeer uitgebreide bierproeverij. Een aanrader met zeer lekkere biologische bieren.
Erg interessante proeverij en toelichting van eigenaar Gert gekregen. En lekker bier, dat ook :-
Met een groep van 15 sterk hebben wij de proeverij inclusief bier maaltijd gedaan. Gert was ontzettend gepassioneerd in zijn vak en kon ons alles vertellen over de bieren en de wijze waarop ze zijn gemaakt. Van licht naar zwaar, allemaal anders. Ze smaakten heerlijk en tijdens de proeverij werden we voorzien van een 3-gangen diner verzorgd door zijn vrouw Christel. In elk gerecht zijn elementen verwerkt die ook in het brouwproces aanwezig zijn, dus het was een aangename samensmelting!
Op een heel leuke locatie direct aan het kanaal gelegen. Superleuke, interactieve proefsessie gehad van Christel. Heel lekkere biertjes en er is er zelfs eentje met slogan in verwerkt. Een echte aanrader.
Bijzonder zelfzuchtige bedrijfsvoering. Geen oog voor de kleine man. Dit bier smaakt mij bitter en zuur zonder er ooit een druppel van te hebben gedronken.
Een biertour die zeker het maken waard is! Mooi verhaal over de verschillende bieren en het persoonlijke leven van de bierbrouwerij zelf.
Zeer uitgebreide workshop. Met alle bieren proeven,Uitleg in overvloed.
Prachtige rondleiding vakkundige uitleg heel lekker proefbriertjes gewoon Super. Thx Gert
Super leuke plek aan het water. Gepassioneerde brouwer met liefde en aandacht voor zijn bieren. Geweldig! Let op dat hij niet zomaar te bezoeken is, geen café ofzo. Dus even bellen vooraf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid