facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jens Patisserie

Jens Patisserie

Info

Btw be0598.815.147

Adres: Oudstrijdersstraat 85, 2520 Oelegem, Antwerpen, Belgium
Stad: Oelegem
Route: Oudstrijdersstraat 85
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Lornoir Schilde, Bakker Ranst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij  Somers Bakkerij Somers 580 meter Lekker "gersto brood" , het pruimentaartje mocht er ook zijn. Veel uitleg g...
Recensies
Top! Beste koffiekoeken dat ik ooit heb gegeten! De pudding in deze koffiekoeken was overheerlijk, dit moet iedereen geproefd hebben!
Geen koffiekoeken meer om 10.30 u Dit is een grote fout. Bak meer koeken en uw hebt meer tevreden klanten. Jonge studentinnen niet altijd vriendelijk..
Klein assortiment, geen keuzestress.
Proef maar, dan weet je het taart voor de jarige kleinzoon !!!
Ik had vorige week bij Jens Patisserie wat FC de kampioenenbrood gekocht, en dit is mijn recensie Na een lange week hard studeren en flink naar al mijn lessen te gaan was het vandaag tijd om eindelijk naar huis te gaan en mijn ouders weer in de ogen te kunnen kijken. Deze keer hadden ze een wel heel speciale verrassing voor me: het brood van de maand bij de lokale bakker is in februari het FC De Kampioenenbrood. Ik kon wel beginnen huilen van geluk bij gedachte dat ik deze delicatesse eindelijk zelf zou kunnen proeven en wou er dan ook graag een recensie over neerpennen. Om de pure smaak van het ongetwijfeld overheerlijke Kampioenenbrood niet te verdoezelen met allerlei andere invloeden heb ik de boterham gegeten zonder beleg en heb ik er enkel een glas water bij gedronken. De eerste hap was meteen een schot in de roos. Een ware smaakbom boordevol granen en zaden kwam tot explosie in mijn mondholte en ik werd vervuld met dezelfde euforie die onze favoriete Kampioenen voelen wanneer ze eindelijk eens een match winnen. Dankzij de Kampioenen heb ik naast mijn dagschotels een tweede fantastische bron van vezels gevonden. Toen mijn gelukzalige gevoel verzwakte bekroop mij echter een gevoel van angst. Was dit het dan? Is dit gevoel voorgoed voorbij? Zal ik nooit meer kunnen ervaren hoe het is om voor de eerste keer in mijn leven Kampioenenbrood te proeven. Zwetend en voorbereid op teleurstelling bijt ik nog een stuk van het brood om opnieuw met verstomming geslagen te worden. Deze hap smaakte helemaal anders dan de eerste! Door de verspreiding van de vele verschillende zaden en granen smaakt geen enkele hap hetzelfde want elke keer krijg je een nieuwe combinatie in andere verhoudingen van alle ingrediënten binnen. Een beetje zoals elke Kampioenenaflevering volgens dezelfde bekende elementen is opgebouwd, maar bij elke uitzending toch een eigen karakter heeft. Dan heb ik het nog niet gehad over de esthetische en praktische kanten van het Kampioenenbrood. De makers van dit brood zijn authentieke artiesten, want ze hebben niet zomaar het Kampioenenlabel op een willekeurig brood geplakt puur om de verkoop ervan te stimuleren. Nee, beste jongens en meisjes, het Kampioenenbrood bestaat voornamelijk uit gele en groene zaden: de kleuren van De Kampioenen! De kers op de taart is het formaat van de boterhammen. Deze passen namelijk in elke brooddoos, en zo kan ik ook op school blijven geniet van dit ovengebakken meesterwerk.
Superlekker en heel hygiënisch
Altijd vers, altijd vriendelijk. Deze verse bakker maakt originele en verrassende patisserie. Ze hebben ook voor elk wat wils.
Vriendelijke, attente bediening, goed uitgebreid ontbijt, alles wat een ontbijt moet zijn! Aanrader!
Een zeer verzorgde bakkerij. Lekker brood en pistolets,enz. En je kan er heerlijk ontbijten.
Toffe mensen, zeer lekkere pistolets en patisserie. Vriendelijke bediening Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid