facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JellDja Catering

JellDja Catering

Info

Jelldja is een cateringbedrijf dat streeft naar perfectie in alles waar het voor staat. Dit door onze vakkennis en ons gevoel voor creativiteit voor eten.



"Jelldja is opgericht door Jelle De Roy, hij stond tot voor kort achter de stoof. Tijdens corona heeft hij een opleiding gevolgd van personal trainer."
Adres: koningsplein, 2500 Koningshooikt
Telefoonnummer: 0473774104
Stad: Koningshooikt
Route: koningsplein
Postcode: 2500


Recensies
De personal coaching van Jelldja kan ik echt aanraden. Je schema wordt volledig aangepast aan je individuele doelen en focust op wat je wil bereiken afvallen, conditie, spieropbouw. Door de 1 op 1 trainingen kijkt Jelle toe of de oefeningen correct worden uitgevoerd en worden deze eventueel wat lichter of zwaarder gemaakt op jouw maat. De oefeningen voor thuis zijn heel makkelijk uit te voeren en je hebt er geen materiaal of fitnessabonnement voor nodig. Ik kijk iedere week uit naar onze persoonlijke afspraak ter evaluatie en dit geeft me ook extra motivatie om alle thuis-trainingen te doen.
Mijn doelstelling was 'sporten op zich'. Met niet enorm veel moed begon ik aan mijn traject. Wel ik ben aan het sporten. En nog beter, ik heb zelfs zin om te sporten en te bewegen. Tijdens de begeleide sessie krijg ik steeds het gevoel dat ik goed bezig ben. Wanneer een oefening nog te moeilijk of te zwaar is, wordt deze aangepast naar mijn kunnen en mijn tempo met nog net dat tikkeltje uitdaging. Op een verantwoorde manier grenzen beetje bij beetje verleggen. Ik merkte al heel snel verbetering in mijn rug. Veel minder pijn! Dankzij de 1-op-1 sessies kan Jelle er mij direct op wijzen wanneer mijn houding niet goed is en kan ik corrigeren. Dat bespaart een hoop verrekkingen. Een echte aanrader dus. Gevarieerde oefeningen, gevarieerde toestellen en aanmoediging om U tegen te zeggen! Na een sessie voel ik me moe maar voldaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid