facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeep Belux

Adres: Antwerpsesteenweg 503, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +3234809140
Stad: Lier
Route: Antwerpsesteenweg 503
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Jeep car, Jeep kopen, Jeep 2022, Goedkoopste Jeep, Jeep Renegade modellen, Jeep Grand Cherokee 2021 België, Jeep kostprijs, Nieuwe kleine Jeep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trax Racing Trax Racing 395 meter Foto getest dit is mijn eerste keer
T&T Interior Design T&T Interior Design 2 km Bij ons kunt u terecht voor een topinterieur van uw auto.
King Garage King Garage 2 km autobedrijf
Huurwagens Eric Persijn Huurwagens Eric Persijn 2 km Na wat zoekwerk bleek Eric Persijn de juiste wagen voor ons te hebben, aan een heel s...
Van Hool Van Hool 8 km Proper werk geleverd, service na verkoop kan beter.
Recensies
Wagen binnen gebracht voor groot onderhoud. Bij afgifte 's ochtends order getekend voor het onderhoud. Echter toen ik de wagen 's avonds kwam ophalen bleek de totale factuur meer dan het dubbele 2x! te zijn van het bedrag op de getekende order. Er zijn geen extra werken uitgevoerd. De reden volgens de garage zijn niet vermelde wisselstukken. Details tonen dat materiaal aan 4x marktprijs wordt aangerekend pollenfilter, olie, luchtfilter, .... Zeer dure en ontransparante service. Het tekenen van een order en uiteindelijk het dubbele moeten betalen geeft een wrang gevoel.
Slechte service en communicatie! Af te raden voor liefhebbers van hun wagen... Vorige week mijn Alfa in de ochtend binnengedaan voor een onderhoud en een garantiegevalletje zij-knipperlicht vervangen. 's Middags word ik gebeld om te melden dat het knipperlicht besteld moet worden, maar dat het onderhoud nog wel gaat gebeuren. Dit ondanks dat ik 3 weken op voorhand de afspraak gemaakt heb en vermeld wat er vervangen moest worden onder garantie. Dan zouden ze dit wel besteld kunnen hebben 's Avonds kom ik langs om vast te stellen dat er geen onderhoud gebeurd is. Op dit moment was ik al niet tevreden met de service. Opnieuw een afspraak gemaakt voor enkele dagen nadien als het knipperlicht binnen is. Dan spoelen we door naar vandaag. Opnieuw is de wagen 's ochtends afgezet en heb ik vermeld dat de wagen niet gewassen mag worden. Dit doe ik zelf met passie Toen ik de wagen deze avond ging ophalen, waren ze er nog steeds aan bezig... in totaal meer dan 16 uur binnen geweest en nog niet klaar! Het garantiegeval is vervangen en onderhoud is gebeurd. Vooraf was gezegd dat het om een klein onderhoud ging. Maar dan was er blijkbaar toch een groot onderhoud gebeurd, waarvan niets op voorhand vermeld is geweest. En dan blijkt de wagen toch gewassen te zijn, met fijne swirls in de lak als gevolg! En het onderhoudsboekje is ook niet eens ingevuld. Wat toch de reden is om naar een officiële garage te gaan met een relatief nieuwe wagen Voor zo'n grote en officiële Alfa garage verwacht je toch een heel wat betere service, planning en communicatie! Hier kom ik nooit meer terug en ik raad het anderen ook af!
Ook in zeer drukke tijden probeert men je toch te helpen super. Herstelling tip.top
Slechte ervaring. Toen ik langs ging voor een kleine reparatie, was dat duidelijk niet prioritair dus werd ik pas weken later ingeboekt. De helft van de herstelling gebeurde niet, toen ik ter plekke vroeg om er opnieuw naar te kijken, wilde ze het niet doen. Zonder reden. Maar op de rekening werd de werktijd ervoor wel vermeld. Geen oren naar mijn ontevredenheid. Betalen maar. Voor mijn part de eerste en laatste keer.
nooit meer! 2 weken geleden deed ik mijn auto binnen, de motor draaide anders, en ik wou dit graag opgelost zien, indien mogelijk. Na enkele dagen belde ik en er was nog niets gebeurd! nog enkele dagen later nam ik weer contact, nog steeds niets gebeurd. Ze vonden het een lastige klus en eens de motor open, wisten ze niet wat ze zouden vinden...hun job, niet??? Weer enkele dagen later belde ik terug met de vraag hoe het nu zit. Een zekere Leo zegt dat ik €1000,- dien te betalen en een papier te ondertekenen. Wat dezelfde dag nog gebeurt, het was vorige dinsdag, we zijn nu maandag, alweer bijna een week verder!!! Vandaag bel ik opnieuw met de vraag of ze er vandaag aan beginnen. Leo zegt dat het druk is, hij heeft zijn collega amper kunnen begroeten vanmorgen, en er waren zoveel dingen bijgekomen. Ik vraag wanneer hij klaar is, of wanneer er renminste nieuws is, hij zegt ; zeker niet voor volgende week!!! Ik ga mijn Alfa straks halen en betaal netjes de werkuren, om vast te stellen dat hij anders klinkt, dat wist ik ook, daarom deed ik hem binnen!!!! Geen vertrouwen meer, ze zijn een potentiële klant kwijt in elk geval. Zoiets maakte ik nog niet mee!!!!!!!!! Er moet een sterretje aangevinkt worden om te kunnen posten, wel dat is er één teveel.
Uitstekende service, zowel verkoop als naverkoop. Telkens met een lach bediend door uitzonderlijk vriendelijk personeel.
Niet bereidt om te onderhandelen over overname wagen terwijl ik direct wou tekenen om een nieuwe te kopen. Ik zie zelfs dat hun eigen verkopers waarderingen hier plaatsen om een betere score te krijgen.
Eerlijke prijzen, ook voor onderhoud. Ik ken er zelf wat van, er is nooit iets te veel aangerekend geweest. Onderhoud was ook zeer goed gedaan. Bij aankoop ook een heel correcte service gekregen. Aanrader!
De perfecte garage voor je wagen...niet goedkoop maar ze zorgen ėcht voor je wagen.
Magazijn top service Veel modellen jammer geen DS
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid