facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JEDO BVBA

JEDO BVBA

Info

SANITAIR: wij voeren totaalprojecten uit voor zowel nieuwbouw als verbouwingen.
VERWARMING: wij implementeren nieuwe installaties en doen onderhoud op alle bestaande en nieuwe installaties. Ons huismerk is Junkers.



"Moet uw badkamer gerenoveerd worden of heeft u een nieuwe cv-ketel nodig? Dan is Jedo bv uit Liedekerke dé firma die van aanpakken weet. Zaakvoerder Jeroen Dolfen werkte eerst negen jaar in loonverband, voor hij een dikke zeventien jaar geleden zijn zaak oprichtte. Hij is steeds op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de branche en is bovendien erkend Boschpartner.Heeft u vragen over Jeroens werkwijze of wil u zijn hulp inroepen? Dan rijdt hij uit in een straal van 35 à 40 km rond Liedekerke.Onze diensten:Sanitair douches, regenwaterpompen, hangtoiletten,...Verwarming verwarmingsbuizen, cv-ketels, radiatoren,...Ventilatie praktische systemen die de lucht filterenTotaalprojecten badkamerrenovaties van a tot z"
Adres: Verlorenkoststraat 56, 1770 Liedekerke
Telefoonnummer: +32479769767
Stad: Liedekerke
Route: Verlorenkoststraat 56
Postcode: 1770


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid