facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jean Gallas

Jean Gallas
Adres: Rue des Maux 11 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 64 99 60
Stad: Tournai
Route: Rue des Maux 11
Postcode: 7500


Openingstijden

Dinsdag: 07:30-18:30
Woensdag: 07:30-18:30
Donderdag: 07:30-18:30
Vrijdag: 07:00-18:30
Zaterdag: 07:00-18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boulangerie Vienne Boulangerie Vienne 630 meter Alle sterren dik verdiend ! Bezoekje waard.
Pâtisserie Bruynooghe Pâtisserie Bruynooghe 730 meter <span class="f5axBf"
Demuynck/Jean-Marie Demuynck/Jean-Marie 833 meter Maître Deronne is zeer attent voor haar klanten, ze neemt de tijd om uitleg te geven ...
Quenoy Quenoy 986 meter Wat een fantastische zaak. Prachtig, prachtig. De koffie was lekker en de toetjes oo...
Recensies
Mooie, authentieke bakker. Het brood wat er ligt ziet er erg smakelijk uit. We hebben 2 Tradition Cereal stokbroden gekocht en die smaakten uitstekend, vers en goed van smaak! Nadeel, zoals hier eerder al benoemd werd, is dat het een erg dure bakker is. €2,30 per stokbrood.
Zeer leuke bakkerij met de charme van weleer. Ik proefde zowel de vlaai als de briochepudding die uitstekend was. De serveerster is erg vriendelijk.
het brood is erg goed, maar de medewerkers zijn gemiddeld op een dag betaalde ik voor een stokbrood en ik heb niet gecontroleerd wanneer ze me de verandering gaf, want ik heb vertrouwen! Ik realiseerde me dat er een paar minuten later € 0,50 ontbrak, maar het was te laat Ik had de bakkerij al verlaten, dus controleer je teruggave van wisselgeld, want het is niet triviaal, anders is het brood goed, maar een beetje duur en de sympathie is niet op de korte afspraak voor mij is het gemiddeld, ik zal daar niet meer terugkeren vanwege de valuta
Ziek, aan de dialyse en fibromyalgie aan mijn darmen, voordat ik regelmatig moe was, deed ik mijn best om de kwaliteit van leven te herstellen. Biologisch roggebrood kopen, 3 uur later is mijn leven veranderd, omdat het me goed voedt, anders werkte het niet. Duurder, maar het voedt tenminste, er waren maar 4 plakjes nodig om weer in vorm te komen, hier ben ik het eens over de uitzonderlijke kwaliteit en de prijs, nu leef ik weer en heb ik minder uren slaap nodig . Probeer het, je wordt geadopteerd. Het is niet de hoeveelheid, maar de hoeveelheid die ons doet leven.
Top brood en gebak, de beste croissants van Doornik
1 keer is het een vergissing, 2 keer is het pech, 3 keer is het goed dat we opgelicht worden! Het is mijn partner een keer overkomen en mij twee keer! Vanmorgen zoek ik een appeltaart € 19,70 poster, ik neem een ​​melkbrood € 1,20. Ik ga naar de kassa en probeer contactloos te betalen, behalve dat de nieuwe automaat het niet doet. Dus ik vraag om de betaling met de code te doen en daar zie ik het bedrag weergegeven € 24,90, lol ik vertel ze dat het bedrag niet klopt. Het antwoord is dun sorry gisteren hebben we de prijzen verhoogd, en vergaten de labels te veranderen plotseling is de prijs niet goed, het is goed voor jou, kun je het bedrag verhogen? Nou nee lol. Een brood gepost op 7 € betaalde 15 € lol en nog een probleem. Het is nee ! blijf andere mensen oplichten, maar wij niet meer! Wie verder wil, gaat naar huis om het gewicht, de prijzen, ... de koningen van de zwendel te controleren!
Ik kom uit Frankrijk om het brood te kopen bij deze prachtige kwaliteitsbakkerij. Ik raad +++ aan
Beste bakkerij in de regio, ongelooflijke knowhow en kwaliteit! Aan de andere kant kom je om 16.00 uur aan Er is geen brood meer op de display nadat ik denk dat ze een productie aannemen die onverkochte producten en verspilling vermijdt. Jammer dat het op zondag en maandag niet open gaat zeker in deze moeilijke tijd. Een goede snee vers ouderwets brood met een goed stuk charcuterie doet je alles vergeten! Nogmaals gefeliciteerd met uw kwaliteit en uw knowhow
Zeer hoge prijs en middelmatige broodkwaliteit het ziet er alleen goed uit aan de oppervlakte 1,50 voor een traditioneel stokbrood wat niet echt een traditie is, wat een schande! Ook is de verkoper erg onbeleefd.
zeer hoge prijs voor brood: 19,90 voor een brood en een stokbrood, van dezelfde kwaliteit als tientallen andere bakkerijen waar de prijs tien keer goedkoper is!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid