facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JDCars Kampenhout

JDCars  Kampenhout

Info

Onderhoud - entretien
Herstellingen - réparation
Diagnose - diagnostic
Takeldiensten - dépannage
Aankoop/verkoop - achat/vente
Airco
Banden - pneus



"Jdcars Verkoopt prachtige tweedehands wagens, overname , import en export occasiewagens, airco, motors , oldtimers,...Over ons:Jonathan Demoulin de oprichter en eigenaar van JD CARS te kampenhout is sinds jonge leeftijd gepassioneerd door auto’s, motoren en techniek.Wat begonnen is met circuit rijden als hobby is uitgegroeid tot een echte passie voor alles wat met wagens te maken heeft.Gevestigd in de tiendeschuurstraat te kampenhout beschikken wij over de nodige ruimte en installaties voor het volledige nazicht en herstellingen aan uw wagen of motor.Eveneens kan u bij ons terecht voor het herstellen en vervangen van banden en het vullen van de airco van je wagen.JD CARS de ROVER en MG specialistKom gerust langs in Kampenhout!​"
Adres: Tiendeschuurstraat 181, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 32472836215
Stad: Kampenhout
Route: Tiendeschuurstraat 181
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Best Cars Kampenhout, Occasie auto Kampenhout, RS cars Kampenhout, JD Cars Harelbeke, Tweedehands auto Haacht, Occassiewagens, Tweedehands auto leuvensesteenweg Boortmeerbeek, Auto's Kris
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texas Motors Texas Motors 5 km 1 keer nooit meer 450 euro kosten gedaan 2 maanden later weer in panne naar een defti...
Net's Vap-Wash Auto Net's Vap-Wash Auto 8 km 1. NET AUTO - Achats & ventes - Passage contrôle technique 2. NET'S VAP-WASH - Net...
Recensies
Vriendelijke uitbater, maar heeft ons 2 keer iets aan de banden laten vervangen terwijl het probleem aan iets anders lag. Zonde van ons geld.
Jonathan is behulpzaam, eerlijk, communicatief, altijd vriendelijk en uiterst professioneel. Hij weet waar hij het over heeft!
vorige maand een eenvoudige vervanging van contactslot laten uitvoeren. Resultaat.....450€ betaald voor niets, en hij heeft nog voor 650€ stuk gemaakt ,........totaal 1020€. Een schande voor echte garagisten.
Ik ben in contact gekomen met Jd cars daar ik op zoek ben naar een jonge tweedehands wagen. Ik was blij verrast dat ik onmiddellijk een afspraak heb kunnen maken om de wagen te bezichtigen en er een proefrit mee te maken. Het contact liep zeer vlot en vriendelijk. Ik heb correcte uitleg en informatie gekregen. Ik raad iedereen aan om eens een kijke te nemen bij jd cars, zeker niet twijfelen, zijn eerlijke mensen.
De service en klantenondersteuning is zeer voorbeeldig! Super vriendelijk personeel; vlotte conversatie via mail en telefoon. De auto werd perfect en snel hersteld ! Ik ben zeer tevreden en kan Jd cars Kampenhout alleen maar aanraden!
Topservice bij aanschaf jonge occasie!
Uitmuntende service! Heel vriendelijk eigenaar, correct. Zeer goed prijs / kwaliteit. Zeker aan te raden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid