facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JD Sports

"JD is acknowledged as the leading specialist multiple retailer of fashionable branded and own brand sports and casual wear, combining globally recognised brands such as Nike, adidas and The North Face with strong own brand labels such as Pink Soda, Supply & Demand and The Duffer of St George."
Adres: Minderbroederrstraat 3, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 0044 161 393 7055
Stad: Hasselt
Route: Minderbroederrstraat 3
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: JD Sports Hasselt openingsuren, JD Sport nl, JD Sports contact, JD Sports Dames, JD Sports UK, JD Sports Sale, JD Sports Sale Heren, JD Sports Nike Air Force
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poopoostyle Poopoostyle 143 meter Hippe winkel voor skaters en jongeren. Voor elk wat wils. Vriendelijke eigenaar.
Poopoostyle Skateshop Poopoostyle Skateshop 155 meter Mooie winkel, erg leuke kleren. Alleen aan de prijzige kant
Orye Sport Orye Sport 168 meter Is een mooie winkel met kwalitatieve producten/ kleren. Prijs, kwaliteit is het duur...
Fitnessconcept Hasselt Fitnessconcept Hasselt 3 km Heel goede service, weten waarover ze praten. Krijgt eerlijke uitleg over alles
TIME TO DIVE TIME TO DIVE 4 km Eerste klas oplichters met alles wat ze tweedehands verkopen.Koop alleen bij hun indi...
TopSport Hasselt TopSport Hasselt 5 km Hele vriendelijke en bewuste eigenaar, fijne winkel met uitgebreid aanbod en vriendel...
Recensies
Paskamers gesloten? Waarom weet geen kat. Geen naam WINKEL waardig, als je nog niets eens kan passen. Ik bestel wel op zalando! Dan ben je van de onvriendelijkheid die daar heerst ook ineens vanaf.
Wat een amateur webshop! Ik moet 2 weken wachten op mijn bestelling en na 1 week krijg ik pas te horen dan het artikel helemaal niet meer beschikbaar is ! Terwijl het al een week betaald is . Ik bestel al zoveel jaren online maar zoiets belachelijk maak je alleen mee bij deze winkel !!!!
Goeie schoenen winkel veel keuzen in schoenen
Had een broek bestelt. De foute maat was na drie weken toegekomen. Toen ik vroeg aan de manager wat mijn opties waren begon ze op mij te roepen dat het toch niet haar schuld was dat het een foute maat was. En ze tierde dat aangezien ik met PayPal betaalt had ik mijn geld niet terug kon krijgen. Een verkoopster heeft me daarna heel vriendelijk verder geholpen.
Op 6/12 schoenen besteld en betaald in de winkel via hun webshop in de winkel te Hasselt. Nog steeds niets ontvangen! Niemand die je hiervoor kan contacteren. Schandalig gewoon... Wel dagelijks reclame doormailen mr informatie bieden waar mijn schoenen zich bevinden is teveel gevraagd.
Via de klantenservice totaal service online. Ze leveren een verkeerd item niet zoals omschreven op de website en dan moet je nog verzendkosten betalen om het terug te sturen. Daarna toch de bestelling terug gebracht naar de winkel in Hasselt, daar tonen ze veel begrip en maken ze alles mooi in orde.
Productiefout in nieuwe schoenen Vorige week zaterdag op 29/08/20 nieuwe schoenen van nike gekocht van 140 € in de store in hasselt maandag doe ik ze voor het eerst aan en na even zie ik dat een naad lost ik neem contact op moet terug naar hasselt daar willen ze de schoenen ruilen maar die wat ik gekocht had zijn er niet meer de andere die er zijn vindt ik niet zo mooi dus vraag ik mijn geld terug omdat dit een productie fout is en geen schoenen wil kopen die ik niet mooi vind ze stellen een waardebon voor maar dit weiger ik dus ze geven de productie fout wel toe maar geld teruggeven doen ze niet 2 keer naar hasselt en nog met kapotte schoenen terug naar huis slechtste ervaring in een winkel ooit
3mei jas besteld in de winkel in Hasselt v 80€. Er was n levertijd v 7 dagen, ik zou n mail krijgen... Op 10 krijg ik n mail dat de jas nu pas verstuurd was naar de winkel. Week erna nog steeds geen mail vd winkel dat hij aangekomen was. 10 tallen keren gebeld, geen gehoor, neemt niemand op. Blijkbaar hangt de tel. in t magazijn dus dat horen ze niet weet ik nu Vandaag van miserie maar de stad in getrokken om zelf naar de winkel te gaan. Jas was er dus idd niet. Meisje hft gebeld maar ze moesten eerst uitzoeken wat r mis gegaan is. Kreeg ook mn geld nog niet terug . We zijn dus nu n maand later grrrr nee niet tevreden!!!
De producten zijn heel mooi maar de personeel is langzaam.
Ik vind het raar dat er 1werknemer met een walkitalkie rond loopt. Maar wel slim om diefstal te voorkomen. Als je het 2de paar nodig hebt, geef je de schoen aan de medewerker met de walkitalkie. Je 2de schoen wordt gehaald uit het magazijn. Super. De winkel is wel klein voor alles wat erin gezet is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid