facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JBE Security

JBE Security

Info

JBE Security helpt u graag verder op het vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging en toegangscontrole.

Geschiedenis

Na verscheidende jaren in loondienst te werken in de beveiligingssector besloot Jonas Bellens om zijn opgedane kennis en ervaring op zelfstandige wijze te gaan gebruiken. Zo ontstond Jonas Bellens Electronic Security – afgekort JBE Security. JBE Security focust uitsluitend op beveiliging en biedt u diensten aan m.b.t. inbraakdetectie, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

JBE Security staat garant voor kwalitatief goede en persoonlijke dienstverlening, informatie op maat en permante, vriendelijke service en dit zowel voor particulieren als ondernemingen. Ons motto is dan ook: ‘Trust in Security’ want wij vinden de bewaking van uw eigendommen oprecht belangrijk. Wij helpen u de beveiliging te vinden die bij uw noden en wensen past en plaatsen die wanneer het u past. Bij JBE Security staat de klant centraal.

JBE Security is in het bezit van alle wettelijke vereiste diploma’s en erkenningen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken erkende JBE Security als beveiligingsonderneming onder het nummer 20 1978 06. Om een optimale service te kunnen verlenen, volgen we bijkomende opleidingen georganiseerd door de leveranciers. Bovendien plaatsen wij INCERT- en BOSEC-gekeurd materiaal. Zo bent u zeker van de kwaliteit van de systemen.

Adres: Oude Mechelsebaan 437A, 3201 Langdorp, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016/260013
Stad: Langdorp
Route: Oude Mechelsebaan 437A
Postcode: 3201



op zoek naar gerelateerd: Siemens alarmsysteem, Vanderbilt alarmsysteem, Inbraken Aarschot
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid