facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JB Couture Bruidskleding

Info

JB Couture biedt in Hasselt een mooie collectie trouwjurken aan van verschillende topmerken, maar ook eigen creaties kunnen op maat gecreëerd worden!

Kom langs en laat je betoveren! Plan nu meteen je pasafspraak.
Op maandag & dinsdag enkel op afspraak.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Wij bieden een mooie collectie trouwjurken aan van verschillende topmerken. Naast een zeer uitgebreide collectie trouwjurken, bieden we je ook de mogelijkheid om je eigen unieke trouwjurk of avondjurk te creëren. Je wordt persoonlijk begeleid door onze ervaren ontwerpster en kledingmakers, zij zullen dit volledig op maat en naar jouw wens realiseren.

Ook vindt je bij ons een mooie collectie voor bruidsmeisjes en bruidskindjes, deze kan je volledig zelf bepalen (stof, kleur, model, …).
Natuurlijk kan je bij ons ook alle gewenste accessoires kopen, van schoenen tot lingerie alsook juwelen, handtasjes en nog zoveel meer. Wij maken jouw look compleet! Zodat jij schittert in je bruidsjurk op je bruiloft.

Trouw je binnenkort of ben je te gast op een huwelijk? Dan ontvangen we je graag! Maak nu je afspraak en ontvang de beste service en advies van Limburg.

Adres: Thonissenlaan 42/1, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011413402
Stad: Hasselt
Route: Thonissenlaan 42/1
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Linx Hasselt, Linx catalogus, Bruidsmode, Bruidsmode België, Bruidsmode winkel, Bruidsmode Vlaams Brabant, Bruidsmode Outlet Lommel, Casual Bruidskleding vrouw
Recensies
Nadat een andere bruidswinkel mijn afspraak een uur van tevoren annuleerde kon ik bij deze fantastische zaak last minute een afspraak krijgen. Ongelooflijk vriendelijk personeel, prachtige collectie voor verschillende prijsklassen. Bedankt voor deze fijne dag & tot gauw!
Ik heb enkel en alleen maar lovende woorden voor Jessica en haar team! Toen ik in mijn prille zwangerschap de vraag stelde om me te helpen bij mijn trouwjurk, aarzelde Jessica geen moment en kon ik de week nadien meteen langsgaan. Sindsdien werd de jurk met de grootste zorg aangepast en voorzagen ze me de jurk van mijn dromen. Zelfs enkele dagen voor mijn huwelijk werden de laatste aanpassingen gedaan. Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor zo’n lief en behulpzaam team en kan iedereen aanraden om bij JB couture een jurk te gaan kiezen!
Mijn echtgenote heeft haar gading gevonden om in de suite als getuige van de bruid mee te lopen
Na een teleurstellend bezoek aan Linx Fashion, toch mijn droomjurk gevonden bij JB Couture. Dit was de afspraak zoals in de films, waar ik van droomde. Genieten en lachen samen met vriendinnen. Ik had een super lieve verkoopster, die zorgde dat ik meteen op mijn gemak was. Super aangename afspraak en top advies. Ik heb echt ENORM veel kleedjes gepast in uiteenlopende stijlen en niets was te veel. Ik mocht volgens mij nog uren blijven door passen, zonder probleem. Heel fijn en deze winkel zou ik dus echt aan iedereen aanraden! Tot volgend jaar, voor de volgende afspraak om mijn kleed nog eens aan te trekken en dikke dankjewel om mij deze onvergetelijke ervaring te bezorgen!
Een echte aanrader voor elke toekomstige bruid. Jessica en haar team zijn super professioneel, vriendelijk en zeer bekwaam in hun vak. Ze hebben een prachtige collectie jaar op jaar met veel keuze en voor ieder wat wils.
Super mooie winkel, heel gezellig ingericht. Uitstekende verkoopster Wendy, ze heeft mij super geholpen met mijn jurk te vinden. Voor ik bij JB Couture was geweest, ben ik ook bij Linx geweest in Hasselt centrum en bij Linx is het alles behalve gezellig en bovendien veel duurder dan bij JB Couture.
Enorm vriendelijk, niets was te veel. Ik mocht elke jurk passen die ik wou waarna zij op zoek ging voor mij en perfect had uitgezocht wat er bij mij past en wat ik mooi vind. Zij heeft dan ook voor mij mijn droomjurk gevonden! Daarna gebeurde er nog veel aanpassingen, deze werden met de grootste zorg gedaan en heel mooi afgewerkt!
Super vriendelijk,goede service,zeer tevreden
Heel vriendelijk, heel behulpzaam, uitstekende kwaliteit. Kortom enorm tevreden van de voor mij perfecte jurk
Super vriendelijk personeel in gezellige zaak. Voor de verkoopsters was niet te veel, hielpen meedenken en gaven tips. Enorm tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid