facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jaspesch

Jaspesch

Info

"Jaspesch" ist der Name des Hauses, das seit vielen Generationen eine Gastwirtschaft beherbergte und seit 1999 durch die VoG "Alte Schule" betrieben wurde, ein Zusammenschluss der Dorfvereine, seit 2016 unter dem Namen "Dorftreff"

Adres: Am Kirchenhof, 5, B-4760 Mürringen, Liege, Belgium
Stad: Mürringen
Route: Am Kirchenhof, 5
Postcode: B-4760


Recensies
Mürringen is een klein dorp met ongeveer 700 inwoners in de Belgische Eifel. De oude ontmoetingsplaats voor theater, concerten en evenementen was op leeftijd en niet meer van deze tijd. De bewoners hebben het pand afgebroken en in eigen beheer weer opgebouwd. Het werd gefinancierd door de regering van Ostbelgien voor 60% en de gemeenschap en de bewoners elk voor 20%. Nu staat er een hypermoderne evenementenhal met een enorm podium waar je lang naar moet zoeken, ook in grotere steden. Dit kwam tot stand door een bewoner die het idee had en bewoners en politici enthousiast wist te maken voor het project. Uiteindelijk heeft iedereen dit werk samen doorstaan.
Grote zaal met veel evenementenmogelijkheden
De nieuwe hal is prachtig geworden. Gefeliciteerd
Prachtig gerenoveerd Al mijn felicitaties
Grote hal Rolstoeltoegankelijkheid: Er wordt nog geparkeerd dan wordt het zeker heel gezellig.
Top! van boven naar beneden en van voor naar achter
Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid