facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jason Berkley Studios

Jason Berkley Studios

Info

Jason Berkley Studios is erop uit alle audiovisuele dromen waar te maken! Het is een full-service audiovisueel productiehuis.

Geschiedenis

Jason Berkley Studios is erop uit alle audiovisuele dromen waar te maken! Het is een full-service audiovisueel productiehuis dat steunt op de brede schouders van jong talent. Dit initiatief is het geesteskind van een dynamisch duo dat reeds vanaf de schoolbanken perfect ingespeeld is op elkaar.

Gebruikmakend van de nieuwste technologie en onze ervaring en know-how, leveren wij u kwalitatief hoogstaand werk voor elk budget.

Het portfolio omvat zowel commerciële als niet-commerciële projecten. Een harmonische samenwerking en klantvriendelijkheid staan voorop.

Is uw nieuwsgierheid al geprikkeld? Aarzel zeker niet en informeer u bij ons voor vrijblijvend advies!

Check us out!



"Jason Berkley Studio’s is een full-service audiovisueel productiehuis die met passie jouw bedrijfsvideo’s, videoclips, aftermovies, vastgoed films, brand video’s en andere audiovisuele projecten naar een hoger niveau tillen."
Adres: Siemenslaan 6 / B2, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32487193046
Stad: Dilsen
Route: Siemenslaan 6 / B2
Postcode: 3650


Recensies
Geweldig team. Ze hebben een zeer mooie video gemaakt van onze trouw. Professionele movie-kwaliteit. Wij zijn heel dankbaar! Groetjes Yasmin & Thomas
Wij hebben een in totaal 3 commercials laten opnemen door Jason & Berkley en zijn SUPER SUPER TEVREDEN! wauw, dit hadden wij echt niet verwacht. Zo professioneel, geluid en opname kwaliteit is net een hollywood film :-D 1ste commercial 10 sec. die is momenteel te zien @Kinepolis Genk 2de commercial is 30 sec die zal binnenkort te zien zijn @Youtube 3de commercial is 1 min. Daar laten we de werkwijze en onze zaak te zien. Deze twee jongens zijn gewoonweg getalenteerd. Ze zijn echt master in hun werk! Voortaan zullen we altijd met Jason & Berkley samenwerken. The best team in Limburg om een commcercial op te nemen. Ze zijn flexibel, denken mee, doen de nodige aanpassingen waar nodig en hebben ook nog een een netwerk voor voice over enz... Jason & Berkley jullie zijn the max! Witte groetjes, Bleach Center België team
Echt op en top team! Wil je een commercial laten maken dan moet je bij hen zijn. Ze denken echt samen met je mee. Komen af met super leuke ideeën. Als je iets niet goed vind dan doen ze er alles aan om het te bewerken. Prijs / kwaliteit echt DIK IN ORDE! Gewoon zo doordoen @Jason @Berkley. You're the TOP GUYS en ook nog van Limburg. Deze twee jongens gaan het nog ver shoppen, want ze hebben talent en ze doen hun werk met passie.
Sympathieke jongens die een belachelijk goed resultaat leveren. Echt een zalige video!
Top samenwerking. Zeer professioneel bedrijf. Danos BBQ
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid