facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Janssen en Janssen - Cisse Severeyns

Janssen en Janssen - Cisse Severeyns
Adres: Wechelsebaan 64, 2275 Lille (België)
Telefoonnummer: 0477525481
Stad: Lille
Route: Wechelsebaan 64
Postcode: 2275


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Recensies
Cisse en Serena hebben mij enorm geholpen bij de aankoop van mijn woning! De aankoop was een zeer complex dossier, maar ik kon steeds bij hen terecht met vragen, zij bemiddelden zeer goed bij de vorige eigenaars en zorgden er finaal voor dat ik met een gerust gemoed de feestdagen kan aanvatten, wetende dat de aankoop van mijn toekomstige huis tot in de puntjes geregeld is.
Ik heb zopas mijn huis gekocht via het kantoor in Lille. Mijn rondleiding gekregen van Serena en de afhandeling van de aankoop door Cisse Severeyns. Ze staan klaar voor al je vragen en zorgen voor een snel emailverkeer. Dit geeft toch wat rust in een periode die best wat stress met zich meebrengt. Zeker in deze financieel onzekere tijden. Zeer vriendelijke mensen. Thanks!
Wij hebben zowel een aankoop als verkoop gedaan via Janssen en Janssen kantoor te Lille. De aankoop is perfect verlopen en Cisse Severeyns is bij ondertekening van de akte zelfs mee naar onze notaris geweest voor een perfecte afhandeling. De verkoop van onze chalet is op voorhand besproken en ook hiervan een zeer vlotte verkoop wat ik niet had verwacht want onze chalet was al iets moeilijker om te verkopen met op voorhand een afgesproken prijs qua kosten, geen addertjes onder het gras. Als ik 1 kantoor zou aanraden, dan zal het sowieso het kantoor van Cisse en Serena zijn. Het zijn beiden super vriendelijke personen, correct en begaan met hun werk. Wat ik ook belangrijk vind, is dat ze totaal niet opdringerig zijn, wat je van veel andere makelaars niet kan zeggen. Men complimenten aan Cisse en Serena, jullie leveren topkwaliteit!
De service was echt fantastisch! Makelaars Cisse Severeyns en Serena Severeyns hielpen ons werkelijk van A tot Z bij het verkopen van ons huis. Het was voor ons de eerste keer, we keken er naar uit met veel spanning. Geen enkele vraag van ons bleef onbeantwoord. Ons huis was binnen de week verkocht! STERKE PUNTEN - Service niveau heel hoog - Meedenkend en creatief - Bereikbaar - Hoog kennisniveau - Zeer vriendelijk - Komen heel goed en snel hun afspraken na - Zeer gemotiveerd - Persoonlijke, warme en open manier van zaken doen - Goed op de hoogte van ontwikkelingen van de verkoop Het zijn fijne makelaars die goed meedenken en eerlijk zijn. We ervaren dat ze hun werk leuk vinden en met bevlogenheid aan de slag gaan voor hun klanten! Kortom met Cisse Severeyns en Serena Severeyns aan boord zit je 100% goed. Vicky Verdonck, Westmalle
Als koper werden we goed ontvangen door Serena Severeyns, wie ons een frisse en vlotte rondleiding gaf in ons toekomstig huis. Ook na het ondertekenen van een aanbod tot aankoop konden we steeds bij haar terecht met onze vragen. Het laten schatten van onze eigen woning werd correct en gratis uitgevoerd. Het verdere verloop van het nodige papierwerk dat Cisse Severeyns op zich nam verliep zonder problemen. Een fijne samenwerking tussen immo, koper en verkoper. Dank jullie wel!
Onze woning had naast de vele pluspunten ook wat minpunten wat kandidaat kopers vaak zou afschrikken. Bij de top service van Serena en Cisse was geen moeite teveel om de mensen telkens de juiste informatie te geven met die leuke extra's zoals offertes op maat voor eventuele renovaties en dergelijke. We waren hier behoorlijk van onder de indruk en hebben de samenwerking zeer aangenaam bevonden en zouden meteen opnieuw voor hen kiezen. We hebben ook de werking van andere kantoren mogen ervaren en de opdringerigheid, verkoopspraatjes, dwingende manier van onderhandelen schrok ons meteen af. Gelukkig hebben we niets van dit alles ervaren bij Janssen en Janssen - Lille. Bedankt nogmaals!
Ten opzichte van vele andere makelaars die me contacteerden om de verkoop te mogen doen waren zij de enige die dit heel rustig, zonder pushen aanbrachten. Ze helpen verder van a tot z, en geen enkele vraag is te veel. Kortom een super ervaring om met Cisse en Serena samen te werken!
Ik heb steeds een goed contact met Cisse en Serena gehad voor de verkoop van de chalet. Dank zij hun vaardigheden heb ik hiervoor de beste prijs verkregen. Zij hebben me stap voor stap steeds begeleid naar de verkoop toe. Zij hebben mij de slechte ervaring met de vorige "grote makelaar" doen vergeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid